Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az Elit Liga a tét

Az Elit Liga a tét Sport

Az U19-es teremlabdarúgó-bajnokság Elit Ligájába való jutásért játszik selejtezőt vasárnap 13 órától a KSE Futsal ifjúsági csapata, mégpedig a Mausoleul Mărăşeşti együttese ellen a kézdivásárhelyi Kicsid Gábor Sportcsarnokban.

Az U19-es teremlabdarúgó-bajnokság aktuális kiírásában huszonkét alakulat indult, melyeket öt csoportba soroltak be. A KSE Futsal csikócsapata a 3-as, „székely” csoportba került, ahol az FK Székelyudvarhely, a Marosvásárhelyi VSK, a Korondi Junior, a Gyergyószentmiklósi Inter és a Gyergyóremetei Kereszthegy volt az ellenfél. A kék-fehérek négy győzelemmel és egy vereséggel a második helyen zárták a csoportkört Udvarhely mögött. A rájátszásban az udvarhelyiekkel mérkőztek meg október végén, és 8–4 arányban kikaptak. Az Elit Ligába jutáshoz a KSE Futsalnak egy újabb mérkőzést kell abszolválnia, vasárnap 13 órától a Mausoleul Mărăşeşti ellen.

Hirdetés
Hirdetés

A versenykiírás szerint az öt csoport nyertese automatikusan kvalifikálta magát a tízcsapatos Elit Ligába, a második, harmadik és negyedik helyezettek pedig egy további selejtezőkört játszanak. A továbbjutott csapatok: Ceahlăul Piatra Neamț, Olimpia Râmnicu Sărat, FK Székelyudvarhely, Szörényvári CFR. A selejtezők párosításai: Galaci United–Marosvásárhelyi VSK, Temesvári CFR/West Déva–Craiovai U Știința, KSE Futsal–Mausoleul Mărăşeşti, Fălticeni–Fortius 2014 Buzău, Metropolitan Ișalnița–Simándi Sólymok.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük