Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A sikeredzővel folytatják

A sikeredzővel folytatják Sport

A Sepsi–SIC vezetősége három évvel meghosszabbította Zoran Mikes vezetőedző idén nyáron lejáró szerződését, aki így a következő három idényben, 2025-ig ülhet a hatszoros bajnok kosárlabdacsapat kispadján.

Az 50 éves szakember 2013. november 18-án vette át a csapatot. A sepsiszentgyörgyiek azóta hat bajnoki címet és hét kupagyőzelmet ünnepelhettek, emellett a nemzetközi kupasorozatokban is többször bizonyítottak, az Európa-kupában a negyeddöntőig meneteltek. Minden versenykiírást figyelembe véve eddig 346 mérkőzésen vezényelte a zöld-fehér mezeseket.

Hirdetés
Hirdetés

„Úgy érezzük, az elmúlt esztendők diadalai a közös együttműködésnek köszönhetők. Zoran az első pillanattól kezdve a profizmusban, a teljes odaadásban és a verejtékes munkában hisz. A cél mindig is az volt, hogy egy családot építsünk, és úgy érezzük, ebben a legjobb partnerek voltunk. A célkitűzés a következő három évben is az, hogy a csodálatos szurkolóinkat még boldogabbá tegyük, és úgy gondoljuk, Zoran Mikes a legmegfelelőbb arra, hogy újabb győzelmeket érjünk el az országban és Európában egyaránt. Sikeres munkát kívánunk neki a jövőben egyesületünknél” – fogalmazott Pásztori István, a kosárlabda-szakosztály vezetője.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások