Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mindenik éremből szereztek

Mindenik éremből szereztek Sport

Eredményes versenyeken vannak túl a háromszéki asztaliteniszezők, a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK és a Sepsi ISK növendékei két viadalról is érmekkel tértek haza.

Székelyudvarhelyen zajlott az ifjúsági 3-as korosztály (11–12 évesek) csapatdöntője, amelyre a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK két fiú- és egy lánycsapattal nevezett, közülük a lányok teljesítettek a legjobban, a Canea-Kocsis Abigél, Balázs Boglárka és Bejan Boglárka alkotta trió ugyanis harmadik lett a 26 csapat közül. Kerekes Barnabás edzőtől megtudtuk, a lányok számára az elődöntő jelentette a végállomást, a későbbi győztes Pantelimontól szenvedtek 3–0-s vereséget. A Kézdi 1 csapat – Handra Márk, Simó Éliás Máté, Csiszár Zsolt és Fábián Balázs – az előkelő 5. helyen végzett, míg a Jakab Zalán, Kovács Ignác és Mátyás Tamás alkotta Kézdi 2 együttes első országos szereplésén nem jutott ki a selejtezőcsoportból.

Hirdetés
Hirdetés

Ugyanitt a Sepsi ISK két csapata tette próbára magát, első hivatalos versenyükön a tapasztalatszerzés volt a cél az Orosz Krisztián, Vinczi Ákos, Kádár Benedek, Farkas Hunor, Csáki Gergő, Kölcsei Ákos és Jakab Bence alkotta egységeknek.

A nagyobb korosztályúak a sportiskolák országos döntőjén léptek asztalhoz Besztercén, ahol az U19-es korosztályban háromszéki döntőt rendeztek, az aranyérem a sepsiszentgyörgyi Bokor Zoltán nyakába került, míg az ezüsttel a kézdivásárhelyi Chelmuș Ionuț vigasztalódhatott. A céhes városi klubtól a serdülőknél Canea-Kocsis András szintén a második helyet érdemelte ki, míg Kovács Kristóf a 6., Farkas Yvett a 9. és Kolozsi Andrea a 16. helyen végzett korcsoportjában.

A Sepsi ISK (edzők: Kádár Tibor és Kocsis Balázs) többi képviselője is derekasan helytállt, Urus Kristóf az U15-sök között lett harmadik, míg Jakabos Andor 7., Dénes Anna 9., Tóth Vivien 12., Lukács Balázs pedig 16. helyen zárt korosztályában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük