Felhívás!

Mindenik éremből szereztek

Mindenik éremből szereztek Sport

Eredményes versenyeken vannak túl a háromszéki asztaliteniszezők, a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK és a Sepsi ISK növendékei két viadalról is érmekkel tértek haza.

Székelyudvarhelyen zajlott az ifjúsági 3-as korosztály (11–12 évesek) csapatdöntője, amelyre a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK két fiú- és egy lánycsapattal nevezett, közülük a lányok teljesítettek a legjobban, a Canea-Kocsis Abigél, Balázs Boglárka és Bejan Boglárka alkotta trió ugyanis harmadik lett a 26 csapat közül. Kerekes Barnabás edzőtől megtudtuk, a lányok számára az elődöntő jelentette a végállomást, a későbbi győztes Pantelimontól szenvedtek 3–0-s vereséget. A Kézdi 1 csapat – Handra Márk, Simó Éliás Máté, Csiszár Zsolt és Fábián Balázs – az előkelő 5. helyen végzett, míg a Jakab Zalán, Kovács Ignác és Mátyás Tamás alkotta Kézdi 2 együttes első országos szereplésén nem jutott ki a selejtezőcsoportból.

Ugyanitt a Sepsi ISK két csapata tette próbára magát, első hivatalos versenyükön a tapasztalatszerzés volt a cél az Orosz Krisztián, Vinczi Ákos, Kádár Benedek, Farkas Hunor, Csáki Gergő, Kölcsei Ákos és Jakab Bence alkotta egységeknek.

A nagyobb korosztályúak a sportiskolák országos döntőjén léptek asztalhoz Besztercén, ahol az U19-es korosztályban háromszéki döntőt rendeztek, az aranyérem a sepsiszentgyörgyi Bokor Zoltán nyakába került, míg az ezüsttel a kézdivásárhelyi Chelmuș Ionuț vigasztalódhatott. A céhes városi klubtól a serdülőknél Canea-Kocsis András szintén a második helyet érdemelte ki, míg Kovács Kristóf a 6., Farkas Yvett a 9. és Kolozsi Andrea a 16. helyen végzett korcsoportjában.

A Sepsi ISK (edzők: Kádár Tibor és Kocsis Balázs) többi képviselője is derekasan helytállt, Urus Kristóf az U15-sök között lett harmadik, míg Jakabos Andor 7., Dénes Anna 9., Tóth Vivien 12., Lukács Balázs pedig 16. helyen zárt korosztályában.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.