Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Itthon az OSK II., idegenben a KSE

Hazai pályán mérkőzik ma 18 órától a Sepsi OSK II. labdarúgócsapata a 3. Liga felsőházi rájátszásának 8. fordulójában. Andrási Alexandru együttese azt a Barcarozsnyói Olimpicot fogadja, amely ellen legutóbb 1–1-es döntetlent ért el. A szentgyörgyiek az előző körben idei első győzelmüket aratva 3–1-re nyertek Székelyudvarhelyen, ezt a bravúrt szeretnék megismételni ma is. Az alsóházban érdekelt Kézdivásárhelyi SE szombaton 18 órától a Brassói SR vendége lesz. A céhes városiak is győztesen hagyták el a játékteret az előző fordulóban, hazai pályán 2–1-re verték Blejoit. A brassóiakkal szemben azonban van törlesztenivalójuk Gazdáéknak, ugyanis legutóbb mind a három pontot elvitték Kézdivásárhelyről (0–1).

Bardocon rangadóznak

A Kovászna megyei 4. Ligás labdarúgó-bajnokságban az 5. forduló van terítéken a hétvégén, a következő menetrend szerint: szombaton Perkő–Réty; vasárnap Gelence–Csernáton, Barót–Kovászna, Bardoc–Szitabodza, Uzon szabadnapos. A mérkőzések 16 órakor kezdődnek.

Bronzérmes asztaliteniszcsapat

Fennállása legjobb eredményét érte el a Sepsi-SIC férfi asztaliteniszcsapata, ugyanis a Szuperliga 2021–2022. évi idényét bronzéremmel zárta. A Teodor Simon irányította Demeter Lehel, Bojan Crepulja, Dragoș Bujor, Kanabé Szilárd összetételű együttes az odavágó után a Szabó Kati Sportcsarnokban rendezett visszavágót (1–3) is elvesztette a Pristavu Câmpulung ellen, amely így döntőbe jutott. Eredmény: Sepsi-SIC–Pristavu Câmpulung 1–3 (továbbjutott: kettős győzelemmel és 6–3-as összesítéssel a Câmpulung). Mérkőzésenként: Demeter Lehel–Iulian Chiriță 1–3 (0–1), Dragoș Bujor–Alin Spelbuș 0–3 (0–2), Bojan Crepulja–Alexandru Manole 3–0 (1–2), Demeter–Spelbuș 1–3 (1–3).

Varga Dénes-emlékserleg

Kézdivásárhely önkormányzatának sportirodája május 21-én minifoci-bajnokságot szervez öregfiúk számára a Kicsid Gábor Sportcsarnokban. Jelentkezni május 18-ig lehet Bede Tihamérnál (0743.130.076).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük