Felhívás!

Vela: aki nem hisz a koronavírus létezésében, látogasson el egy kórházba és álljon szóba a betegekkel

Vela: aki nem hisz a koronavírus létezésében, látogasson el egy kórházba és álljon szóba a betegekkel Románia

Marcel Vela belügyminiszter szerint az ellenzék vezetői választási számításból mondják azt, hogy a digitális hőmérő ellopja a személyes adatokat, azok pedig, akik nem hisznek a koronavírus létezésében “látogassanak el egy kórházba és álljanak szóba a beteg emberekkel”.

“Az, hogy a hőmérő ellophatja a személyes adatokat kizárólag választási számításból ered, hogy az illető nyerjen még néhány százalékot, különböző módokon értelmezve az eseményeket. Azt mondani, hogy nem létezik a koronavírus, miközben világszinten vannak tudományos bizonyítékok, nemzetközi erőfeszítések történnek egy vakcina kifejlesztése érdekében, láthatják mit történik Amerikában, mi történt Kínában, ezek valós dolgok, nem kitalációk. És ha valaki azt gondolja, hogy kitalációk, el kellene látogatnia egy kórházba, és szóba kellene állnia a beteg emberekkel” – nyilatkozta Marcel Vela a Realitatea Plus hírtelevízió műsorában.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. május 27., 7:09
    ÉRTÉKELÉS: 11

    Na es mikor lehet egy ilyen korhazat meglatogatni, miniszter ur ? Mert en szivesen meglatogatnek egyet. Sajnos a jelen helyzetben meg a legy sem roppenheti at a korhazak kapuit ,keriteseit, mert a rendszer eber orei jobban orzik a korhazakat mint a bortonoket. Es mit mondd ,hogy kerdezzuk meg a bennfekvo lazas beteget, o majd elmondja, hogy milyen is a covid 19 ? Biztosan mind orvosok a bennfekvo betegek, egyebkent hogyan adhatnanak magukrol orvosi informaciot . Es azzal amit Gabriela Firea, Bukarest polgarmestere mondott az este, hogy a korhazakat vissza kell allitani a regi kerekvagasba, mert 80 szazalekuk uresen allnak es nem fogadjak a kronikus betegsegben szemvedoket, akik emiatt a helyzet miatt kenytelenek meghalni ? Egy kicsit errol a helyzetrol is meseljen az olvasoknak, miniszter ur !