Felhívás!

Vâlcov szerint nagyon jó eredménnyel zárultak az RMDSZ-szel folytatott tárgyalások

Vâlcov szerint nagyon jó eredménnyel zárultak az RMDSZ-szel folytatott tárgyalások Románia

Nagyon jó eredménnyel zárultak az RMDSZ-szel folytatott, költségvetéssel kapcsolatos tárgyalások – nyilatkozta vasárnap este Darius Vâlcov miniszterelnöki szóvivő.

Az Antena 3 televíziócsatornának adott interjúban Vâlcov azt mondta, hogy a Romániai Magyar Demokrata Szövetséggel lezajlott tárgyalások során az állami költségvetés valamennyi aspektusát érintették, és 99 százalékban sikerült is megoldást találni a felmerülő kérdésekre.

A szóvivő közölte: ebben az évben körülbelül 3100 lej lesz a nettó átlagbér. Ez 50 százalékos növekedést jelent 2016-hoz képest, olyan körülmények között, hogy az infláció nem érte el az 5 százalékot. A magánszektorban körülbelül 30%-kal, míg a közszférában közel 80%-kal nőtt a bérek átlaga – jelentette ki Vâlcov.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. február 11., 14:03
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Es , minden bizonnyal, meg is fogjak szavazni, hisz polgarmesterunk is elegedetten nyilatkozott. Ha igy van , akkor az ev hatralevo reszeben , elegedetlensegtol es nyavalygasoktol mentes munkat varunk el . Remelem decemberben ugy a lakok , mint a varosvezetes , egy szuper jo evet fog elkonyvelni…….bar ketlem…!