Felhívás!

Újabb két koronavírusos beteget diagnosztizáltak Kovászna megyében

Újabb két koronavírusos beteget diagnosztizáltak Kovászna megyében Románia

Két személynél mutatták ki pénteken a koronavírust Háromszéken. Egyikük egy 16 éves lány, aki kapcsolatba került egy beteg személlyel, a másik egy 77 éves asszony, aki egy Olaszországból hazaérkezett családdal érintkezett.

A pénteken bejelentett esetekkel négyre emelkedett a Kovászna megyei fertőzöttek száma, 5 személy karanténban, 250 pedig otthoni elkülönítésben van.

A prefektúra ugyanakkor közölte, hogy a pénteki nap folyamán a rendőrség bűnügyi dossziét állított össze két Kovászna megyei személy ellen “betegségmegelőzés meghiúsítása” jogcímen.

Ezúton felkérik a megye lakosságát, hogy bocsássák a hatóságok rendelkezésére a kért információkat a bűntett elkövetésének körülményeinek megállapítása és az összes kontaktszemély azonosítása érdekében.

Cikkünk frissül!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. március 13., 18:09
  ÉRTÉKELÉS: 18

  Állítólag az Olaszországból hazatért házaspár állatorvosi végzettséggel rendelkeznek! Tehát tanult emberek-ről beszélünk akik a vírust terjesztették a kisvárosban!
  Reméljük törvény előtt fognak felelni meggondolatlan és felelőtlen tetteikért! 😡😡😡

 • User
  Dátum: 2020. március 13., 19:05
  ÉRTÉKELÉS: 21

  “Ezúton felkérik a megye lakosságát, hogy bocsássák a hatóságok rendelkezésére a kért információkat a bűntett elkövetésének körülményeinek megállapítása és az összes kontaktszemély azonosítása érdekében.” Mi elvárjuk a megyei hatóságoktól és a sajtótól is, hogy legalább helységet nevezzék meg! Így elővigyázatosabb lenne a lakosság is! Ez a kovásznai család felelőtlen volt a javából! Összejárták a várost s persze Szentgyörgyön is megfordultak pár helyen! A pénz nem minden!!! Egészséget nem lehet vásárolni! S akik utánuk fertőződnek, azokat nem boldogítja a pár ezer lej, amivel Őket esetleg bűntetik!

 • User
  Dátum: 2020. március 14., 9:43
  ÉRTÉKELÉS: 13

  De ha ti nem irjatok ki ,hogy kik azok a szemelyek, akkor azok akik veletlenul kontaktusba kerultek veluk es nem tudjak ,hogy megfertozodtek, azok tovabb terjesztik a virust, akaratuk ellenere. A buntetesek nem fogjak a virus terjedeset megallitani, idiota, inkompetens roman hatosagok ! A hatarokat kellett volna lezarni, meg a legelejen es mar akkor veszhelyzetet hirdetni (stare de urgenta !), amit meg most sem hajlando kihirdetni ez az idiota, “papa lapte” bakkszasz elnokunk. A roman inkompetens kormanyt es inkompetens elnokunket ,hany lejre fogjak majd megbirsagolni, idiotizmus, inkompetencia es szandekos virusterjesztes vadja miatt ?! Szerintem nekuk az eletfogytiglani bortonbuntetes is enyhe itelet volna !!!

  • User
   Dátum: 2020. március 16., 17:47
   ÉRTÉKELÉS: 6

   Mindenképpen tetteikért törvény előtt kell felelniük! Persze ezt majd meglátjuk?! Legalábbis reméljük! Egyelőre a sajtó is lehetőséget ad a hazudozásra, mindenféle pontosításokra!Még ők vannak felháborodva hogy alaptalanul vádaskodnak az emberek, hiszen ők teljesen ártatlanok!

 • User
  Dátum: 2020. március 14., 22:08
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Azert szedik ossze katonai repulogeppel mert ok biztositottak Romania pibjet. De nem a becsulettel dolgozo munkasok, hanem a stricik, kurvak, bankrablok, zsebtolvajok, szevezett koldusbandak stb. Romania szemete, azaz a maffia. Na oket mentik ki katonai repulogepeken, hiszen ennek a rablo orszagnak meg nagy szuksege van rajuk !

 • User
  Dátum: 2020. március 15., 0:07
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Sok agyhalott népség, mindent elhisztek a médiának, jól manipulálják az embert ,internet, televízió, rádió, csak arra jó, hogy pánikot keltsen, és sikerül is mindenkiben beleverni a “jaj most mind meghalunk”érzést ….de gondoljatok csak bele mi van ennek a hátterében, mert ez nem a virusról szól, hanem teljesen más, a földön van 7milliárd 530millió lakos, ebből legyen nagyon durván számolva 100ezer korona vírusos ami nincs lényegében, de ha össze számolnák hány súlyos influenzás ,tbc, és más hasonló fertőző betegség van a világon hát szerintem nem 100ezer lenne az egyszer biztos hanem jóval több, és ezek is ugyan csak halálosak tudnak lenni!! De mivel ismerik az emberek a többi betegségeket, így kitaláltak egy ujjat amivel megtudjak félelmitteni az embereket és sikerült is mert az emberek mint a juhok mennek egymásután ,a stressz, a pánik, az ösztönös viselkedés, ebben több ember meg fog halni mint a betegségben!! Nem olyan nagy a baj mint ahogy felfújták az egészet ,a baj a háttérben van , és ami ezután fog következni, az átlag ember megszívja, akik meg kitaláltak azoknak a fejük sem fáj !!!