Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tragédia a temesvári állatkertben

Tragédia a temesvári állatkertben Románia

A temesvári állatkert mind a hat Bennett-kenguruját megölte egy megvadult kutyafalka – számolt be a Digi24. A kutyák éjszaka jutottak be valahogy az állatkertbe.

Hirdetés
Hirdetés

Az állatkerti gondozók nem tudják, hogyan jutottak be a kutyák az állatkert területére, de valószínűsítik, hogy a kerítés alatt ástak lyukat.

A kutyák nemcsak a kengurukra, hanem a szomszédos kifutóban egy emura is rátámadtak, de annak sikerült elmenekülni, átugrotta a kerítését és elszaladt.

A három kutya közül kettőt befogtak, nem volt mikrochipjük, így a tulajdonosokat nehéz lesz azonosítani. Az állatkert ügyvezetőjének beszámolója szerint a kutyák ápoltnak tűntek, de nem volt nyakörvük.

Az állatkert vezetése közölte, hamarosan új kengurukat hoznak az elpusztultak helyett.

(hirado.hu/Digi24)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. szeptember 25., 14:29
  ÉRTÉKELÉS: -7

  Ezért kell ennyire pártolni a kutyákat a kutya csak mint a többi állat vad össztönökkell rendelkezik és nem az ember játszó pajtása én hozzám is bejutott 2db kutya az egész nemesített állataim leölték több százezer Ft kárt okoztak sénki nem téritette meg a károm

  • User
   Dátum: 2020. szeptember 25., 17:49
   ÉRTÉKELÉS: 2

   A kutya tetteiért a gazdáját!!!/ha van!/ terheli a felelőség.Neki kell megteríteni a kárt …erre törvény vagy szabály van.Ki más téritse meg?Az állam?A kutya?