Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Szolgálati autójában szexelt egy Vaslui megyei rendőr

Szolgálati autójában szexelt egy Vaslui megyei rendőr Románia

Belső vizsgálat indult a Vaslui megyei rendőrkapitányságnál, miután a belügyminisztériumnak elküldtek egy fotót, amelyen egy meztelen rendőr látható egy szolgálati autóban – írja a Digi24.ro.

Az esetről elsőként beszámoló Vremea Nouă hírportál szerint a fényképet egy szemtanú küldte el a belügyi tárcának, azzal a megjegyzéssel, hogy a meztelen rendőrt egy kolléganőjével létesített szexuális aktust követően fotózta le egy mezőn, a megye déli részén. Az eset állítólag augusztus elején történt.

Miután a fotó eljutott a minisztériumba, a hatóságok nyomozásba kezdtek, és azonosították a képen látható férfit, egy rendőtiszt személyében, aki másnap beadta a nyugdíjazási kérelmét. Azt állította azonban, hogy valójában egy emberkereskedelmi ügyben gyanúsított férfi állt rajta bosszút a fotóval.

A rendőrt véletlenül azonosították, miután megkérdezték tőle, hogy felismeri-e a fényképen szereplő személyt vagy az autót, mivel a kép homályos volt, és nem sok részletet lehetett kivenni belőle. Amikor meglátta a fotót, a rendőr elismerte, hogy ő van a képen, ezért kollégái azt javasolták neki, hogy vonuljon nyugdíjba a nagyobb botrány elkerülése érdekében – állítja az idézett forrás.

forrás: Digi24.ro

fotó: vremeanoua.ro

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások