Hirdetés
Hirdetés

Saját háza udvarán támadt egy férfire egy medve Hargita megyében

Saját háza udvarán támadt egy férfire egy medve Hargita megyében Románia

Súlyosan megsebesült egy 28 éves férfi a Hargita megyei Hidegkúton, miután a saját háza udvarán medve támadt rá – közölte az Agerpres hírügynökség.

Hirdetés
Hirdetés

Amint a Székelyhon.ro portál közölte: a kedd esti támadás során a férfi nem vesztette el az eszméletét, de sokkos állapotban kórházba került. Olyan súlyos mellkasi, hasi, ágyéki és végtagi sérüléseket szenvedett, amelyek műtéti beavatkozást igényeltek.

A Hargita és Maros megye határán fekvő településről előbb a székelykeresztúri kórházba szállították, ahonnan azonban a sebesülések súlyossága miatt továbbvitték a székelyudvarhelyi kórházba.

Péter Szilárd, a Hargita megyei mentőszolgálat igazgatója az MTI-nek elmondta: Székelyudvarhelyről a sebesültet még az éjszaka folyamán a csíkszeredai sürgősségi kórházba szállították.

Konrád Judit, a kórház igazgatója az MTI-nek elmondta: az áldozat életveszélyes karmolt és harapott sebekkel érkezett a sürgősségre, ahol azonnal műteni kellett. A vadállat a karmaival feltépte a férfi mellkasát, megsebesítette a tüdejét, de emellett a hasfalát, a nyakát és a végtagjait is roncsolta.

A kórházigazgató szerint a sebesült már túl van az életveszélyen, de huzamosabb ideig kórházba kell maradnia.

(MTI, fotó: publika.md)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2019. november 27., 20:51
   ÉRTÉKELÉS: 6

   Ez viccnek eléggé gyengécske.
   Egy átlagos medve izomtömege kb. a 3-6 szorosa egy svárcenegger alkatú fickóénak. Ezenkívűl van 4 istentelen nagy agyara és vagy ötven tízcentis karma. Na jó, csak vagy húsz, de ötvennek látod, ha rádtámad. Ezenkívűl gyorsabban mozog, mint egy profi karatés. Ezenkívűl… majd, ha pofánverted, megtapasztalod. Ha valami csoda folytán túléled a pofozkodást, ide megírhatod a tapasztalataidat. Ha még meglesz a kezed…

  • User
   Dátum: 2019. november 27., 21:15
   ÉRTÉKELÉS: 3

   de először kihívta volna skanderezni ,ugye? amikor szembe találnád magad a macival odaszolnál neki ,na Misa várj hozom a villát,kaszát,baltát…de van jó szilva pálinkám es…55° jó lészen -e?

 • User
  Dátum: 2019. november 28., 19:08
  ÉRTÉKELÉS: 2

  úgy veszem észre ,hogy néhány beírónak szövegértési problémaja van…valaki pofan akarja vágatni a medvét…3 egyetért ezzel..
  .másvalaki beírja hogyan képzeli ezt a pofozkodást ….kap 2 minuszt.Jó van na mint a viccben…te.koma akkor.te kivel tartasz?

 • User
  Dátum: 2019. december 1., 16:36
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Ehez mit lehet szolni,senki sem veszi komlyan a madveveszelyt,feltsuk csaladtagjainkat, ma holnap az ajton fog kopogni a medve ?????????? !!!!!!!!!!!!!!!!