Felhívás!

Orban: nekünk van a legerősebb jelöltlistánk az EP-választásokra

Orban: nekünk van a legerősebb jelöltlistánk az EP-választásokra Románia

A liberálisoknak van “a legerősebb” jelöltlistája az európai parlamenti választásokra, jelentette ki csütörtökön Ludovic Orban pártelnök.

“A PNL ma elfogadta EP-jelöltlistáját. Románia és Európa számára döntő csata veszi kezdetét. (…) A legerősebb jelöltlista a miénk, olyan emberekkel, akik kézzel fogható dolgokat tettek az állampolgárokért, akik a betöltött tisztségeik révén (…) bebizonyították, hogy képesek jó dolgokat tenni az emberek érdekében” – állította Orban csütörtöki sajtótájékoztatóján.

“Rareş Bogdan visszatér a PNL-be és csatába száll. Ő a hazugság, visszaélések elleni küzdelem valódi bajnoka. Ő az az ember, akinek volt bátorsága kimondani az igazságot” – jelentette ki Orban, rámutatva, nagyra értékeli Bogdan visszatérését a liberálisok soraiba.

A PNL EP-listájának első helyén Rareş Bogdan televíziós műsorvezető szerepel, őt követi Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, Vlad Nistor, Mihai Ţurcanu, Violeta Alexandru.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások