Felhívás!

Orban: kérni fogjuk a veszélyhelyzet 30 napos meghosszabbítását

Orban: kérni fogjuk a veszélyhelyzet 30 napos meghosszabbítását Románia

A kormány kérni fogja a veszélyhelyzet 30 nappal való meghosszabbítását, jelentette be szombaton Ludovic Orban miniszterelnök, reményét fejezve ki, hogy a parlamentben lesz egy olyan többség, amely megérti ennek szükségességét.

“Kérni fogjuk a veszélyhelyzet 30 napos meghosszabbítását. Bízom benne, hogy a parlamentben lesz egy olyan többség, amely megérti a veszélyhelyzet meghosszabbításának szükségességét, és azt is, hogy nem kockáztathatják a romániaiak életét és egészségét csak azért, hogy politikai és választási előnyhöz jussanak” – jelentette ki Orban a fővárosi Universităţii-téren.

Kérdésre válaszolva leszögezte, nem beszélt a szociáldemokratákkal erről a kérdésről.

A kormányfő részt vett az 1990. június 13-15-ei bányászjárás évfordulóján tartott megemlékező rendezvényen, amely keretében koszorút helyeztek el a bányászjárás emlékművénél.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. június 13., 16:56
    ÉRTÉKELÉS: 3

    “nem kockáztathatják a romániaiak életét és egészségét csak azért, hogy politikai és választási előnyhöz jussanak” – pedig pontosan ezt teszi Ludovik. Amúgy észrevehető, hogy romániaiakról, és nem románokról beszél. Clausz Ihannisz már nem vigyáz erre. Neki ez egybemosódik.