Felhívás!

Orban: fontolgatjuk egy olyan intézkedés bevezetését, amely megtiltaná az éjszakai közlekedést

Orban: fontolgatjuk egy olyan intézkedés bevezetését, amely megtiltaná az éjszakai közlekedést Románia

A kormány fontolgatja egy olyan intézkedés bevezetését, amely megtiltaná az éjszakai közlekedést – jelentette be szombaton Ludovic Orban miniszterelnök.

A kormányfő szerin a korlátozást a koronavírus-fertőzés terjedése indokolná.

Hozzátette: mielőtt erről döntenének megvárják, hogy mennyire eredményesek azok a korlátozások, amelyeket már bevezettek azokon a településeken, amelyeken az elmúlt 14 napban regisztrált összes új megbetegedések száma, ezer lakosra vetítve, meghaladja a hármat.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. október 25., 13:20
  ÉRTÉKELÉS: 16

  Ludovikus! Mi már azt is természetesnek vettük annó, hogy páros/páratlan autók közlekedhettek hétvégén!😆
  Ha nem értetek hozzá miért erőlködtök?! A munkás március- áprilisban is dolgozott és nem volt baj még akkor sem amikor Olaszból stb a sok “adófizetőt” hazakisértétek! Akkor sem volt baj amikor piros zónából ingáztak zöldbe a munkások, szeptembertől a diákok, de hamar a kölyköken vertétek el a port a 8 óra maszkos üzemmódban, majd lassan “szemafor” lett az iskola, a tanárok ellen uszítottatok! Most lekapcsoljátok az éjjeli baglyakot/ pillangókot!😆😂 Huhuhu!😂🤣

 • User
  Dátum: 2020. október 26., 14:29
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Az a piszkos virus meg ejel sem alszik, nappal sem- piszok egy vilagot elunk- na de nem is csoda ilyen piszok vezetokkel nincs mit jobra varni !