Felhívás!

Orban: 244-en támogatják a bizalmatlansági indítványt

Orban: 244-en támogatják a bizalmatlansági indítványt Románia

További hét törvényhozó biztosított arról, hogy támogatja az ellenzéknek a kormány ellen benyújtott bizalmatlansági indítványát, így már összesen 244-en vagyunk – jelentette be vasárnap Focşani-ban Ludovic Orban, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöke.

Orban szerint a legutóbbi tárgyalásaikon még heten csatlakoztak a támogatók táborához, ami – az ő számításai szerint – összesen 244 támogatót jelent, ami ‘kicsit kényelmesebb’, mint a korábban számon tartott 237.

Amikor az RMDSZ szavazatairól kérdezték Orban azt mondta, hogy bár nem fognak láthatóan szavazni, nem aggódik a párt parlamenti képviselőinek voksa kapcsán.

“Harminc év alatt az RMDSZ vezetése soha nem kérte parlamenti képviselőit, hogy nyíltan szavazzanak, ez náluk nem szokás. Másrészt ugyanebben a harminc esztendőben a képviselők mindig betartották az RMDSZ vezetősége által hozott hivatalos döntéseket. Következtetésképpen nem aggódom az RMDSZ képviselőinek voksával kapcsolatban ” – mondta Orban.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. október 6., 17:58
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Ez a majom mellé még jól jönne Anton escu, h 1ütt szunyodjanak! Olyanok a pnl sek mint 2 pótkerék 1 autóban, de legalább lehúztak az udemerén és tudtunkra adták, h megvették a szavazataikat!🤣