Felhívás!

Nem viccelnek a hatóságok: hatalmas bírságot kapott, mert nem zárta be a kávézóját

Nem viccelnek a hatóságok: hatalmas bírságot kapott, mert nem zárta be a kávézóját Románia

70.000 lejes büntetést kapott csütörtökön egy Bukarest 3. kerületében működő kávézó tulajdonosa, mert nem volt hajlandó felfüggeszteni a tevékenységét.

A bukaresti helyi rendőrség ellenőrei másik két kereskedelmi egységet is nyitva találtak, ezek tulajdonosai azonban a hatósági felszólításra bezárták egységeiket.

Mindeddig 230 közélelmezési egységet ellenőrzött a rendőrség, azt vizsgálva, hogy betartják-e a COVID-19 terjedésének visszaszorítása érdekében hozott intézkedéseket – közölte a bukaresti helyi rendőrség egy Facebook-bejegyzésben.

A helyi rendőrök csütörtöktől kezdődően ellenőrzik, hogy az éttermek, kávézók és más vendéglátóhelyek felfüggesztették-e a tevékenységüket az előírásoknak megfelelően.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. március 20., 19:02
  ÉRTÉKELÉS: 2

  A falusi üzletek, feketézők?! Egy 2 lejes liszt 5 lej 2.5 lejes cukor szintén 5ös, egészségügyi szesz 15 ron! Az 1ik cigány hidegrázást kapott a kír hallatán🤣

 • User
  Dátum: 2020. március 21., 23:44
  ÉRTÉKELÉS: 2

  A bortonbe veluk ! Fol kell jelenteni minden bizniszkedot ! Erre kulon szigoru torveny van a “stare de urgenta” alatt. Egybol teszik, es szo nelkul, a bilincset a kezukre !