Felhívás!

Mentővel hozták a kolozsvári kórházból a parlamenthez a PMP egyik szenátorát

Mentővel hozták a kolozsvári kórházból a parlamenthez a PMP egyik szenátorát Románia

Mentővel hozták a kórházból a parlament épületéhez csütörtökön a Népi Mozgalom Párt (PMP) egyik szenátorát, hogy adja le voksát a bizalmatlansági indítványról szóló szavazáson.

Vasile Cristian Lungu érkezésekor azt mondta, vastagbélműtétre van szüksége, ezért beutalták a kolozsvári kórházba, de saját felelősségre kérte, egy nappal halasszák el az operációt, hogy szállíthassák el Bukarestbe.

“Fülembe jutott, hogy egyesek szerint betegségemmel az árulást próbálom leplezni. Én be akartam bizonyítani, hogy ez nem így van. A szavazás után visszamegyek Kolozsvárra, hogy műtsenek meg” – mondta a szenátor, aki bevallotta, hogy megviselte az út, és nagyon rosszul érzi magát.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. október 10., 14:35
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Micsoda egy patkanyok altal iranyitott orszag. A felholtat is kotelezik szavazni, hogy nehogy elessenek a hatalomtol. Szerintem a liberalisok, meg nagyobb gazemberek mint a PSD. Amerika seggnyaloi es szolgalelku csicskai, minden alkalmat megragadnak, hogy barmi aron hatalomra keruljenek. Ha ez megtortenik (marpedig meg fog tortenni!), akkor bye, bye nyugdijemeles, bye, bye fizetesemeles, de a dragitasok azok maradnak, sot az arakra meg ra fognak tenni. Eredeti hazaarulok orszaga !!!

  • User
   Dátum: 2019. október 11., 16:44
   ÉRTÉKELÉS: 0

   kinek is.a titkosszolgálata a’tietek’?mert az enyém nem!a tied melyik ha szabad kérdeznem…csak nem…ugyanaz az enyémmel?na látod milyen jól álcázzák magukat!

 • User
  Dátum: 2019. október 10., 14:20
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Es ime be is igazolodott, amit par perccel ezelott irtam. Amerika csicskainak sikerult megdonteni a PSD kormanyt egy politikai cselszovessel es arulassal, mert ennelkul ennek a “mocionak” sikere nem lett volna. Emlekeztek meg, amikor megirtam, ezelott egy honappal, hogy az orosz Sputnik News biztosra megmondta, hogy Romaniaban ez fog tortenni, mert Johannis nem potyara ment Amerikaba. Ugyanis a Sputnik News szerint, azert ment oda, hogy megrendelje azt a csodaszoftvert, ami az elnokvalasztason kepes egyetlen perc alatt 3.000.000 szavazatot meghamisitani. Erre a mociora azert volt szukseg, hogy a valasztasokat ok szervezzek (a liberalisok), mert tuti biztosra akarnak menni a legenyek. De ennek a gyozelemnek ara is van, megpediglen nagyon nagy ara. Ugyanis, szinten a Sputnik News szerint Johannis, a gyozelemert csereben oda kell adja az amcsiknak ,Romania teljes koolaj es gaztartalekat ,ami a Fekete Tengeren talalhato. ORIGINAL HAZAARULAS, aminek a levet ismet ez a bunko roman nep fogja meginni, a szekelyeket is beleertve !

 • User
  Dátum: 2019. október 10., 15:16
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Es ime az amerikai ceg nevet is kozoljuk, melynek Johannis odaajandekozta Romania koolaj es gazkeszleteit, a hatalomert csereben. A ceg neve: EXON !

 • User
  Dátum: 2019. október 10., 21:13
  ÉRTÉKELÉS: 7

  A tied az meg nem gurult el. Az akkor fog majd elgurulni, amikor jovo ev januarjaban ujraszamoljak a nyugdijpontjaidat, azon a cimen, hogy a jelenlegi nyugdijtorveny (amit a PSD hozott) nem maradhat ervenyben, mert az orszagnak nincs penze ekkora nyugdijakat kifizetni. Na es a fizetesek sem fognak igy maradni, hanem csokkenni fognak. De az ardragulas, az marad, minden teren. Es az allami szektorban dolgozo “bugetaroknak” is van egy jo hirem. Kozuluk 400-450-en fognak munka nelkul maradni a jovo evben. Ami pediglen a Sputnik News-t illeti, semmiben nem hazudott, mert meg az augusztusi honap elejen megirtak, hogy a “mocio” meg lessz szavazva a Dancilaek kormanya ellen, es azt is szaz szazalekra megmondtak, hogy a roman elnokvalasztasokat Klaus Werner Johannis fogja megnyerni, aki mar az amerikaiakkal kialkudta a kovetkezo mandatumat, cserebe Romania foldgaz es koolajtartalekaiert ! Hogy honnan tudjak mindezt az oroszok?! Ez idegesiti a te csorodet, es a hozzad hasonloket. Onnan, hogy a titkosszolgalatuk sokkal jobb mint az amcsike, hogy a tietekrol ne is beszeljunk ! Na “pirula”, most mar erted, hogy miert ilyen jok az oroszok az informacioszerzesben ?!

 • User
  Dátum: 2019. október 10., 21:04
  ÉRTÉKELÉS: 10

  Cât o fi costat statului votul acestui handicapat ? A meritat oare cheltuielile ?
  Nu se putea organiza vot secret prin corespondență ?
  Țara arde şi baba se piaptănă. Suntem cu c..ul gol şi ne dăm mari boieri .
  Kezciocolom