Felhívás!

Megugrott a koronavírussal fertőzöttek száma Romániában

Megugrott a koronavírussal fertőzöttek száma Romániában Románia

Újabb nyolc személynél mutatták ki a COVID-19 vírust – jelentette be kedden a Stratégiai Kommunikációs Csoport.

Az új megbetegedések mindegyikét Bukarestben jegyezték.

Három fertőzött a Dimitrie Gerota kórházba beutalt, 60 éves férfival került kapcsolatba. Egy másik személy az első bukaresti fertőzötthöz köthető, további hárman pedig az utóbbi napokban tértek haza Izraelből, Németországból és Nagy-Britanniából. A nyolcadik betegről egyelőre nincsenek információk.

A kedden bejelentett esetekkel 25-re nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Romániában, közülük ötöt már gyógyultnak nyilvánítottak, és elhagyhatták a kórházat.

Cikkünk frissül.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. március 11., 7:15
  ÉRTÉKELÉS: 25

  Hat ilyen intezkedesek mellett nem is csoda. Hogy nem ertitek meg, hogy a hatart MINDEN EGYES KULFOLDROL ERKEZO ROMAN VAGY KULFOLDI ALLAMPOLGAR ELOTT LE KELL ZARNI !!! Csak az johessen be az orszagba, aki a rendorseg es hatarorseg kisereteben hajlando 14 nap szigoru es rendori felugyelet alatt ellenorzott karantenba vonulni. Ezt Izraelbe is igy csinaljak , kovessetek a peldajat es ne az idiota E.U.-s allamok peldajat kovessetek, melyek nem kepesek a virust megfekezni. Egyebkent a tegnap este Spanyolorszag fovarosa Madrid es kornyeke is piros zonanak szamit (itt 33 halott van) es Eszak Franciaorszag is ! Az E.U. “light” torvenyeivel nem lehet ezt a pandemiat megallitani. Barmennyire is durvan hangzik, de ha a vilag meg akar szabadulni ettol az apokalipszisi pandemiatol, akkor drasztikusabb eszkozokhoz kell folyamodni a virus magallitasahoz !

 • User
  Dátum: 2020. március 11., 17:03
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Mikor jött az ellenség ,az ‘őslakosság’ befutott az erdőbe vagy köveket gurított a völgybe …ez állt a.tört.könyvekben.Na akkor ha most nincsenek erdők hova hova?Maradnak a kövek amivel ütögethetik…a….igen ,azokat ,vitézek!