Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

FRISSÍTVE: Megtalálhatták Luiza Melencu maradványait

FRISSÍTVE: Megtalálhatták Luiza Melencu maradványait Románia

Emberi maradványokra bukkantak a rendőrök egy Caracal közeli erdőben. Az emberi maradványokhoz Gheorghe Dincă, a caracali gyilkosságok gyanúsítottja vezette el a hatóságokat.

Hirdetés
Hirdetés

Dincă azt állítja, hogy a maradványok azé a Luiza Melencué, aki még áprilisban tűnt el, és akinek a meggyilkolását Dincă korábban már beismerte.

A férfi korábban több zavaros vallomást is tett. Először azt állította, hogy Luiza maradványait az Olt folyóba dobta, később azt, hogy valójában a Dunába, majd pedig, hogy egy Caracalhoz közeli tóba.

A hatóságok korábban találtak emberi maradványokat Dincă udvarán is egy általa összetákolt fémhordóban. Azokról az antropológiai és DNS-vizsgálatok során kiderült, hogy másik caracali áldozat, a 15 éves Alexandra Măcenașu földi maradványai.

A másik, korábbi gyilkosságról eddig – a gyanúsított vallomásán kívül –  semmilyen bizonyítékkal nem rendelkeztek a hatóságok. A nyomozók most egy újabb genetikai vizsgálattól remélnek választ arra, hogy valóban a 18 éves Luiza maradványai kerültek-e elő a caracali erdőből a gyanúsított által megjelölt helyen.

FRISSÍTÉS: Égett csontokat és hamut találtak

Összeégett csontdarabokat és hamut találtak a caracali ügy nyomozói egy zsákban – közölte hétfőn Mihaela Porime, a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) szóvivője.

A szóvivő leszögezte, a gyanúsított állítása szerint Luiza Melencu földi maradványai voltak a zsákban, de ezt az állítást a törvényszéki orvostani vizsgálatnak kell alátámasztania.

Mihaela Porime szerint Gheorghe Dincă azt vallotta az ügyészeknek, hogy Luiza Melencut is saját házában ölte meg, majd elégette a holttestet.

A DIICOT szerint nincs arra utaló jel, hogy további áldozatok is lennének Alexandra Măceşanun és Luiza Melencun kívül.

(digi24.ro/MTI/Agerpres) 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük