Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megkéseltek egy nőt Csíkszereda központjában

Megkéseltek egy nőt Csíkszereda központjában Románia

Megkéseltek egy 22 éves nőt pénteken Csíkszereda központjában, a közigazgatási palota előtt. A nőt válságos állapotban szállították kórházba.

A Hargita megyei mentőszolgálat vezetője, dr. Péter Szilárd az Agerpres hírügynökségnek elmondta, késsel támadtak rá a nőre, négy szúrt sebet ejtve mellkasának bal oldalán.

A nőt válságos állapotban szállították a csíkszeredai kórházba, ahol műtétnek vetik alá.

A Hargita megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Maria Plumbu megerősítette, hogy a nőt megkéselték, hozzátéve, hogy az ügyben nyomozást indított a Hargita megyei törvényszéki ügyészség. A vádhatóság illetékesei azt mondták, még zajlanak a kihallgatások, részleteket később közölnek. 

Egy 33 éves férfi a fő gyanúsított

Egy 33 éves férfi a fő gyanúsítottja a Csíkszereda központjában egy nő ellen elkövetett pénteki késes támadásnak.

A Hargita megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása értelmében a 22 éves gyimesközéploki nőre egykori élettársa, egy 33 éves csíkkozmási férfi támadt rá, és egy késsel megszúrta nyaki tájékon. A férfi elmenekült a helyszínről, de rövid időn belül elfogták, őrizetbe vették, majd péntek este a Hargita megyei törvényszék bírája elrendelte 30 napos előzetes letartóztatását. Emberölési kísérlet miatt indult ellene bűnvádi eljárás.

forrás: Agerpres

fotó: Tamás Attila

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük