Felhívás!

Ludovic Orban még elbocsátott egy sor PSD-st

Ludovic Orban még elbocsátott egy sor PSD-st Románia

Még elbocsátott a Szociáldemokrata Párt (PSD) képviselői közül egy sort, de a “legnagyobb elégtétele” az volt, hogy felmenthette a miniszterelnök tanácsadójának tisztségéből Lia Olguţa Vasilescut – közölte a szerdai kormányülés elején Ludovic Orban miniszterelnök.

Orban úgy fogalmazott, “felmentette ezen felelősség alól Vasilescut, hogy nyugodtan az államelnöki kampánnyal tudjon foglalkozni”.

“Micsoda kis örömeik vannak ezeknek a frusztrált liberálisoknak” – reagált Facebook-bejegyzésében a hírre Lia Olguţa Vasilescu, aki szerint az ő, egyébként fizetetlen, tiszteletbeli tanácsosi tisztsége a Viorica Dănciláéval együtt automatikusan megszűnt.

“Hát és nem a te tanácsadód voltam, hogy te valahonnan is kirúgjál. (…) Milyen tanácsokat adhatnék én egy manelista kormány vezetőjének, amely csökkenti a nyugdíjakat és a fizetéseket, ha én csak emelni tudom ezeket? Hasonlóképpen, mit tehetnék az infrastruktúrával kapcsolatban egy olyan miniszterelnökért, aki, amikor közlekedési miniszter volt, csak papírt gyártott kilométerszám, de egyetlen centiméter autópályát sem épített? Ezeknek nincs jobb dolguk, mint hogy olyan embereket bocsássanak el, akik nincsenek is az ők kormányukban, hogy fontosaknak tűnjenek. Ludovic, két hét után rájöttél, hogy nem járok be dolgozni? Azt hiszed, hogy olyan vagyok mint te, hogy telefonon osztogassak tanácsokat?” – írta bejegyzésében a PSD kampányfőnöke.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások