Hirdetés
Hirdetés

Krakkó helyett Krajován kötött ki két olasz turista

Krakkó helyett Krajován kötött ki két olasz turista Románia

Kellemetlen meglepetésben volt része szombaton egy olasz szerelmes párnak, akik a romániai Krajovára érkeztek repülővel, holott a lengyelországi Krakkóba akartak eljutni. A hibát az utazási iroda munkatársa vétette, aki összekeverte a két város nevét – számolt be a Gazzettino del Chianti nevű olasz lap nyomán a Digi24 hírtelevízió.

Hirdetés
Hirdetés

Paola és Massimo úgy szállt fel a repülőgépre, hogy a dél-lengyelországi Krakkóba fognak érkezni, ahol barátaik várták őket. Megdöbbentek azonban, amikor kiderült, hogy több mint 1000 kilométerre szálltak le a kívánt úti céltól.

“A párom elment egy firenzei utazási irodába, hogy két repülőjegyet vegyen Krakkóba (Lengyelország), ahol néhány barátunk vártak ránk. Ehelyett a bolognai repülőtérről Krajovára (Románia) érkeztünk. Először szórakoztunk azon, ami velünk történt, de aztán mégis csak zavart minket a helyzet” – mondta Paola.

Azt mondják, észrevették a jegyeken az úti cél nevét, de azt hitték, hogy lengyelül Krakkót Krajovának írják. Csak a leszálláskor jöttek rá a tévedésre.

“Naivak voltunk, azt hittük, hogy “Craiova” Krakkó neve lengyelül. Bizalommal és békében folytattuk utunkat. Amikor a repülőtéren leszálltunk a gépről, és rájöttünk, hogy Romániában vagyunk, sokkot kaptunk!”

Mivel a szabadságukból hátralévő időben már nem tudtak volna egy lengyelországi utat szervezni, a romániai városban maradtak, ahol bejelentkeztek egy szállodába.

“Tegnap délután, amikor megérkeztünk ide, küldtünk egy üzenetet a turisztikai irodának, és azt mondták, hogy megpróbálják megtalálni a módját, hogy Krakkóba juttassanak minket. De utánanéztünk, és ez lehetetlen. Túl drága lenne, és túl sok időt pazarolnánk az úton egy egyhetes nyaralás kedvéért, Ha visszaérünk Olaszországba, mindent tisztázunk az utazási irodával” – mondta Paola.

(Digi24)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. augusztus 17., 14:25
    ÉRTÉKELÉS: 1

    A nyugatiak Budapestet is tévesztik Bukaresttel, még a szenilis Biden is!🤣🤣🤣
    Pár éve egy mostani rendőr, akkor “kamionsoför” Szlovéniába kellett volna eljusson Spanyolországból szólt haza, h még nem ért oda a 3.5 el, de közben pénz sem nagyon maradt üzemanyagra!😂😎