Felhívás!

Klaus Iohannis megköszönte Orbán Viktornak a koronavírusos betegek ellátásában nyújtott segítséget

Klaus Iohannis megköszönte Orbán Viktornak a koronavírusos betegek ellátásában nyújtott segítséget Románia

Klaus Iohannis államfő telefonon beszélt pénteken Orbán Viktorral, megköszönve a magyar miniszterelnöknek a súlyos állapotban levő koronavírusos betegek ellátásában nyújtott segítséget.

Románia elnöke “igazi szolidaritási gesztusként” értékelte a segítségnyújtást, és különösen méltányolta a válságos állapotú betegek gyors átszállítását a szegedi és debreceni kórházakba – áll az Államelnöki Hivatal tájékoztatásában.

A közlemény szerint a telefonbeszélgetést a román fél kezdeményezte.

A román és a magyar hatóságok közötti megállapodás nyomán csütörtökön nyolc, pénteken pedig további tizenkét súlyos állapotban levő koronavírusos beteget szállítottak Romániából magyarországi kórházakba.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. október 16., 15:28
  ÉRTÉKELÉS: 3

  “Jo napot kivanok JOHANISZ” – erre csak eszt lehetne irni.Hat PSD- kellett volna irjak mind aszt ahogy Johanisz ur mondta ki – tehat akkor a magyarok nem Erdely veszik el hanem meggyogyitjak azokat a roman betegeket akiknek nem jut orszagukba hely mert JOHANISZ ur es bandaja egyebbel van elfoglalva mintsem azzal hogy az egeszsegugyi rendszer mukodjon.
  Most ugyan koszonetet tud mondani de a “Jonapot kivanok PSD” – azert minden magyarnak eszebe jut.
  Szegyen es megalaztatas az amit elmuvelnek velunk politikusaink – de igy legalabb van egypar embernek meg eselye tulelni eszt a kort – igaz nem itthon hanem MAGYARORSZAGON es esetleg jobb korulmenyek kozott.Minden emberelet szamit legyen az magyar, roman vagy akar mas nemzetisegu.
  Allamelnokunk nyilvanosan kellene kialjon a tv ado elo es ott is megkoszonje Magyarorszagnak (nem tudom tett-e meg) Romaniahoz valo viszonyulasat. “Aki kovel tob teged te tobb kenyerel” – lam az a mondas most bevalik.Le az oszes kalapokkal a Magyar kormany elott.
  Remelem JOHANISZ ur nem fogja sose elfelejteni Magyarorszag tettjet es ellenkezo esetben kolcsonosen fogja viszonyozni es nem “Jonapot kivan-kozik”.