Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Jövő héten közvitára kerül a költségvetés-kiigazítás tervezete

Jövő héten közvitára kerül a költségvetés-kiigazítás tervezete Románia

Kövitára bocsátja jövő héten a pénzügyminisztérium a költségvetés-kiigazítás tervezetét – nyilatkozta szombaton Focşani-ban a kormányfő.

Hirdetés
Hirdetés

A Vrancea Megye Tanácsának székhelyén tartott sajtótájékoztatóján Nicolae Ciucă elmondta, hogy a kiigazítás pozitív lesz. Közlése szerint a tervezet kidolgozásakor a pénzügyminisztérium figyelembe vette a helyi önkormányzatok egy részének azt a kérését, hogy kapjanak támogatást a már elkezdett, de az építőanyagok drágulása miatt időközben leállított beruházások folytatására.

Hozzátette: a költségvetés kiigazítása előtt a kormánynak pontos adatokkal kell rendelkeznie arról, hogy mennyibe kerül az elektromos áram drágulásának április kompenzálása, az energiaszolgáltatók ugyanis még nem nyújtották be a számlát a kormánynak erre a hónapra.

Nicolae Ciucă szombaton az első világháborús mărăşeşti-i csata 105. évfordulója alkalmából szervezett megemlékezésen vett részt a mărăşeşti-i Hősök Mauzóleumánál, majd Focşani-ban Vrancea Megye Tanácsának elnökével, a megye prefektusával és több polgármesterével tárgyalt.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások