Felhívás!

Johannis: nem játszunk az emberek életével

Johannis: nem játszunk az emberek életével Románia

Valamennyi korlátozó intézkedés érvényben marad az ortodox húsvét alatt – szögezte le pénteken Klaus Johannis államfő.

A Cotroceni-palotában adott nyilatkozatában az elnök felhívást intézett a hatóságokhoz, hogy az ünnepnapok alatt se lankadjon a figyelmük.

“Valamennyi korlátozás érvényben marad a napokban. Nem játszunk az emberek életével, bármilyen szabályszegés óriási kockázatot jelenthet. A hatóságok erőfeszítéseinek és a társadalmi távolságtartásra vonatkozó szabályok betartásának köszönhetően nem terjed széles körűen a járvány Romániában. Mindannyian nagyon sokat tettünk már a katasztrofális forgatókönyv elkerülése érdekében. Ne hagyjuk, hogy erőfeszítéseink kárba vesszenek!” – fogalmazott.

Johannis ismételten arra kérte a húsvétra készülő híveket, hogy maradjanak otthon az ünnepen.

Az elnök hangsúlyozta, meg kell hozniuk ezt az áldozatot annak érdekében, hogy később együtt lehessenek szeretteikkel.

“E fájdalmas korlátozások betartása, a kreativitás, amellyel sokan megoldást találtak arra, hogy ha részlegesen is, de folytassák projektjeiket, a szolidaritás és a kórházakat segítő önkéntesek munkája mind azt igazolja, hogy Önök a legnagyobb értékei ennek az országnak” – fogalmazott az államfő. Hozzátette, mindannyiunk egészsége és biztonsága érdekében rendkívül fontos, hogy a húsvéti napokon mindenki maradjon otthon, ne menjenek az emberek látogatóba a családhoz, barátokhoz.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. április 18., 13:09
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Majd kiátkoz a BOR ne félj.Nem te mondtad ,hogy traiesc romaneste, gandesc romaneste?Ahogy hozzájuk nyúltál Sátán fia vagy .I.Carol fejedelem majd később király is áttért az ortodox vallásra azért maradhatott trónon haláláig.

 • User
  Dátum: 2020. április 20., 1:37
  ÉRTÉKELÉS: -3

  Ti nem tettetek semmit annak érdekében hogy megszűnjön a jàrvàny, csak annyit tettél ugy csapod rà a Csendőrség et a népre, mint ahogy vetődik a farkas a juhokra….Az Isten szerepét sokan àt szeretnétek venni,és munkàjàval dicsekedni….
  Ne feledjétek eszt ember nem àlitsa meg ,csak az Isten…. Nem ti,vagy bàrki màs

  • User
   Dátum: 2020. április 20., 12:41
   ÉRTÉKELÉS: 3

   Iohannis olyan amilyen de hogy ő csapta ra a rendörséget az emberekre az baromság!Mit kell ilyenkor csinálni?savanyú bambucot osztogatni ,hogy értsék meg hogy mi a helyzet?A vészhelyzet az vészhelyzet nem kivánságműsor.Egyre több a tömeges verekedés,lincselő hangulat ,tegnap éppen Négyfaluban volt .Nem próbálnád megtenni és szétválasztani őket?Ülsz a kanapén és osztod az észt,félted a ‘népet’ ,az érhetetlen ,tomboló már-már gyilkosságra is’ képes népet”.

   • User
    Dátum: 2020. április 20., 19:13
    ÉRTÉKELÉS: 7

    Na akkor viseljétek el amit csinálnak majd veletek ha annyira véditek őket ,hogy minuszoztok,tehát egyetértetek a randalírozó botos ,köves bandával .