Felhívás!

Johannis: a járvány kezdete óta kirótt bírságok száma meghaladja a 78 ezret

Johannis: a járvány kezdete óta kirótt bírságok száma meghaladja a 78 ezret Románia

A koronavírus-járvány kitörése óta több mint 78.000 bírságot róttak ki a romániai hatóságok- közölte szerdán Klaus Johannis államfő.

Johannis a Cotroceni-palotában tartott sajtótájékoztatóján arról számolt be, hogy a koronavírus okozta COVID-19 betegség elterjedése óta a hatóságok több mint 870.000 ellenőrzést végeztek különböző területeken, megvizsgálták, hogy betartják-e az emberek a karantént, az otthoni elkülönülést, tiszteletben tartják-e a cégek az áruforgalmat érintő intézkedéseket stb. A szabálysértések miatt több mint 78.000 esetben róttak ki büntetést.

Az elnök figyelmeztetett, hogy a pandémia miatt elfogadott jogszabályok egyértelműek, és a lakosság, valamint az egészségügyi személyzet védelmét szolgálják. “Aki nem tartja be ezeket, bírságot kap” – tette hozzá, nyomatékosan megkérve a lakosságot, hogy vegyék komolyan a szükségállapot indokolta korlátozásokat.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. április 1., 15:46
  ÉRTÉKELÉS: 1

  A birsagok egyertelmuek! Miert nem kepesek , immar 2 hete, a nyilatkozatokat is egyertelmuve tenni?? Meg a birsagolok sincsenek tisztaban vele es buntetnek sajat ertelmezesuk szerint sokszor jogtalanul. Ja , es a napi jotanacs : nem olelkezni , nem kezet fogni….

 • User
  Dátum: 2020. április 1., 17:34
  ÉRTÉKELÉS: 4

  78.000 birság és hány Covid 19teszt?! Te nyamvadt bakkszász a fatolvajokból, feketézőkből hányat büntettél meg?! Ebből vagy 40.000 nyilatkozat hiánya miatt kapta! Rengeteg ember nem tud írni, más funkcionális analfabéta! Pár éve előttem a gyóccertárba😉a muki alá kellett írja a receptet! A gyógyszerész amire észbe kapott fél receptet összecirkálta a Muki, mint egy 3 éves