Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Ismét kiírhatnak versenyvizsgát a szabad állásokra a közintézmények és hatóságok

Ismét kiírhatnak versenyvizsgát a szabad állásokra a közintézmények és hatóságok Románia

Kihirdette kedden Klaus Iohannis államfő a 2020/183-as sürgősségi kormányrendeletet törvényerőre emelő jogszabályt, amely lehetővé teszi, hogy a közintézmények és hatóságok versenyvizsgát írjanak ki a szabad állásokra.

[reklam

A kormány tervezete eredetileg csak arra vonatkozott, hogy versenyvizsgákat csak az igazságügyi intézményekben lehet kiírni, ám ezt a képviselőházban, hat hónapos határidővel, kiterjesztették az összes közintézményre azzal a feltétellel, hogy nem léphetik túl az idénre előirányzott költségvetési keretet.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. március 16., 20:54
  ÉRTÉKELÉS: 12

  Hurrá, jöhetnek a rokonok,ismerősök, akár érettségi nélkül is mert zsíros állásokhoz juthatnak ! Szükség van még több aktatologató pökhendi köztisztviselőre!

 • User
  Dátum: 2021. március 17., 12:35
  ÉRTÉKELÉS: 8

  A rokon-koma-jobarat-ok csak ezt vartak , mikozben a hivatalokban nyujtozodunk es doll a le, az adofizetok meg sorban allnak a hivatalokban , hogy kifizethessek az evi adojukat a hivatalnokok meg 3 ora 2 perckor nem veszik el a penzt mondvan hogy 3 orakor lejart a munkaido , persze reggel 8 kor kezdnek, fasza hozzaallas , ugye ?