Felhívás!

Hivatalosan is Mircea Diaconut támogatja a Pro Románia és az ALDE

Hivatalosan is Mircea Diaconut támogatja a Pro Románia és az ALDE Románia

Benyújtották vasárnap a Központi Választási Irodához (BEC) azt a dokumentumot, amely szerint a Pro Románia és a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) Mircea Diaconu jelöltségét támogatja az államelnök-választásokon.

A dokumentumot a két párt részéről Sorin Cîmpeanu (Pro Románia) és Norica Nicolai (ALDE) nyújtotta be.

Norica Nicolai azt mondta: tudomásul kell venni, hogy a “politika eltávolodott az emberektől” és csak úgy lehet ezt visszafordítani, ha változtatnak a politikán. Hozzátette: ha megválasztják, Mircea Diaconu “mindenki elnöke lesz”, eltérően az eddigi államfőktől, akik “saját, vagy kis csoportérdekeket szolgáltak”.

Sorin Cîmpeanu arról beszélt, hogy kampányukat “a jóérzésre építik”.

Victor Ponta, a Pro Románia elnöke szerdán jelentette be, hogy aláírt egy dokumentumot, amely szerint a Pro Románia és a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) Mircea Diaconu jelöltségét támogatja.

A “technikai dokumentum” leszögezi, hogy Mircea Diaconu színművész ‘független jelöltként’ indul az államelnöki választásokon.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. szeptember 2., 10:52
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Diaconu Mircea lehet független jelölt . de ő csak egy szinész , valamikor a NOTARA szinház igazgatója volt , – mit akar ez a szinész már jól benne van a korban is, hirnév az már van neki a fővárosban , ajánlom élje nyugdijas éveit .