Felhívás!

Guy Verhofstadt is részt vesz az USR-PLUS Szövetség bukaresti nagygyűlésén

Guy Verhofstadt is részt vesz az USR-PLUS Szövetség bukaresti nagygyűlésén Románia

Az Európai Parlament (EP) Liberálisok és Demokraták Szövetségének (ALDE) frakcióvezetője, Guy Verhofstadt is részt vesz az USR-PLUS Szövetség péntek délutáni választási nagygyűlésén.

A bukaresti Izvor parkban tartandó esemény koncerttel veszi kezdetét, majd beszédet mond a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) elnöke, Dan Barna, a Szabadság, Egység és Szolidaritás Pártjának (PLUS) elnöke, Dacian Cioloş, valamint a szövetség EP-választási jelöltjei. Az eseményen jelen lesz az EP ALDE frakciójának vezetője, Guy Verhofstadt is.

“A mi választási kampányunk sok munkával járt. Az aláírásgyűjtéssel kezdtük, megkaptuk több mint 500 ezer ember bizalmát (…), majd jelöltjeink a két párt helyi szervezeteinek tagjaival és önkéntesekkel végigjárták az országot északtól délig és kelettől nyugatig. Most vonalat húzunk, és Bukarestben megtartjuk az utolsó választási nagygyűlést” – idézi az USR-PLUS Szövetség közleménye Dan Barnát.

A közlemény rámutat, a rendezvény “el fog térni a régi politikai pártok klasszikus nagygyűléseitől”, a résztvevők ugyanis leülhetnek a fűbe vagy tollaslabdázhatnak a jelöltekkel.

“A pénteki nagygyűlés az utolsó esély arra, hogy a választások előtt megmutassuk a romániaiaknak, sokan vagyunk azok, akik valós változásra vágynak. Több millió szorgos, tisztességes, az országát szerető ember él itt, akik nem akarnak elmenni, de elegük van a román politikát jellemző tolvajlásból. Mutassuk meg nekik, hogy nincsenek egyedül, és hogy van még remény Románia számára” – fogalmazott a közlemény szerint Dacian Cioloş.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.