Hirdetés
Hirdetés

Gheorghe Dincă jelenlétében rekonstruálják az Alexandra Măceşanu eltűnésének napján történteket

Gheorghe Dincă jelenlétében rekonstruálják az Alexandra Măceşanu eltűnésének napján történteket Románia

A nyomozó hatóságok elkezdték rekonstruálni hétfőn az Alexandra Măceşanu és Luiza Melencu meggyilkolásával gyanúsított Gheorghe Dincă részvételével az Alexandra eltűnésének napján történteket.

Hirdetés
Hirdetés

Az akció alatt Dincát többször kifütyülték, mind Dobrosloveniben mind Caracalban.

Alexandra Măceşanu szülei nem vesznek részt a rekonstrukción, de ott vannak Dincă caracali háza előtt a másik eltűnt lány, Luiza Melencu családtagjai.

Hétfő reggel Dincát Alexandra Măceşanu szülőfalujába, az Olt megyei Dobrosloveni településre vitték, ahol július 24-én állítólag felvette autójába a stoppoló lányt, hogy a Caracalban levő Mihai Viteazul Líceumhoz szállítsa.

Dincă 11 órakor, a lány szerepét játszó, összekötött kezű rendőrnővel ment be saját lakásába. A rendőrnő a gépkocsi hátsó ülésén ült. A rekonstrukicót segíti a Dincă házába szállított műanyag próbababa is.

Gheorghe Dincát két nappal ezelőtt átszállították az Olt megyei rendőr-főkapitányság fogdájába, hogy aztán onnan Caracalba vigyék a történtek rekonstruálása érdekében. A folyamat több napig is eltarthat.

A férfi caracali lakásán júliusban végzett házkutatáskor a hamu között csontmaradványokat találtak egy hordóban. Később a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) azt közölte, hogy a genetikai vizsgálatok szerint a csontdarabok 99,93 százalékos bizonyossággal Alexandra Măceşanutól származnak.

Gheorghe Dincă a kihallgatások során beismerte, hogy július 25-én megölte a 15 éves Alexandra Măceşanut, majd elégette a holttestet. Állítása szerint ő ölte meg a 18 éves Luiza Melencut is, aki idén áprilisban tűnt el.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. szeptember 16., 14:23
    ÉRTÉKELÉS: 16

    Egy agyonkomplikalt es unalmassa valt nyomozas ! Melto peldaja a tulfizetett , hozza nem erto belugyesek munkajanak es a rendszerben viragzo korrupcionak.