Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Földhöz vágott egy gyermeket a játszótéren, majd saját fiát is bántalmazta

Földhöz vágott egy gyermeket a játszótéren, majd saját fiát is bántalmazta Románia

Földhöz vágott egy 13 éves gyermeket a játszótéren, majd saját fiát is bántalmazta egy 29 éves férfi vasárnap Vajdahunyadon. A sérült kiskorú könnyebb sérülésekkel került kórházba, a támadó előzetes letartóztatásba került.

Hirdetés
Hirdetés

Az eset egy, a két gyermek közötti konfliktus nyomán történt. Miután az idegen gyermeket földhöz vágta, az ingerült szülő saját gyermekével is hasonló módon járt el.

A történtekről videófelvétel készült, amely felkerült az internetre, így a rendőrség azonosítani tudta az agresszív férfit, aki kihallgatása során arra hivatkozott, hogy meg akarta nevelni az idegen gyermeket.

A felvételeken látható, hogy a férfi odalép az idősebb gyermekhez az egyik hintánál, megragadja a vállánál, felkapja, majd földhöz vágja. Az agresszió következtében a gyermek beverte a fejét és mozdulatlanul feküdt a földön.

Amint a helyszínen készült felvételeken is látszik, a feldühödött 29 éves személy odasiet a gyermekhez az egyik hintánál, megragadja a vállánál, felkapja és földhöz vágja. Az agresszió során a gyermek beverte a fejét és a földet érés után nem mozdult meg.

A férfi ellen bántalmazás és családon belüli erőszak vádjával indult eljárás.

FRISSÍTÉS: Nyakszirtcsonttörést szenvedett a 13 éves gyermek

Eszméletvesztéssel járó koponyacsont-törést szenvedett az a 13 éves gyerek, akit egy férfi a földhöz vágott egy vajdahunyadi játszótéren.

A gyereket az eset után a dévai sürgősségi kórházba szállították, ahol CT- és egyéb vizsgálatoknak vetették alá. Ezek eredménye szerint a gyerek nyakszirtcsonttörést szenvedett, amely eszméletvesztéssel és retrográd amnéziával jár – számolt be a kórház orvos igazgatója, dr. Lucian Miron. Elmondása szerint a fiú állapota stabil, jelenleg a gyermeksebészeti osztályon kezelik.

Mivel az agresszor saját fiát is megütötte, a gyereket beidézték a vajdahunyadi rendőrségre, hogy családon belüli erőszak áldozataként kihallgassák a gyermekvédelmi igazgatóság képviselőinek jelenlétében.

A rendőrségi nyomozás során az is kiderült, hogy a 13 éves fiú az agresszor unokaöccse.

FRISSÍTÉS 2: Előzetes letartóztatásba helyezték a férfit

Harminc napos előzetes letartóztatási parancsot adott ki a vajdahunyadi bíróság hétfő este annak a férfinak a nevére, aki egy játszótéren bántalmazott két kiskorút.

A vajdahunyadi gyermekvédelmi igazgatóság kivizsgálást kezdett az ügyben. A nyolc éves gyermek családját egy nővédelmi központnál helyezték el, a 13 éves fiú családjának ügyében a szakértők felmérésének eredménye alapján döntenek majd.

(Digi24/Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük