Felhívás!

FRISSÍTVE: Eltűnt otthonról egy 16 éves marosvásárhelyi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

FRISSÍTVE: Eltűnt otthonról egy 16 éves marosvásárhelyi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri Románia

A lakosság segítségét kéri a Maros Megyei Rendőr-főkapitányság egy otthonról eltűnt, 16 éves marosvásárhelyi lány felkutatásában.

Az Agerpres hírügynökséghez eljuttatott közlemény értelmében a rendőrséget szeptember 23-án riasztotta egy marosvásárhelyi asszony, hogy 16 éves lánya reggel 6 óra körül kiment az udvarra, és többé nem tért vissza.

A lány 165 cm magas és 45-50 kg, szeme barna, haja hosszú és szőke, különösebb ismertetőjelei nincsenek. Eltűnésekor rózsaszín blúzot, rózsaszínes árnyalatú virágos ruhát és fekete alapon fehér pöttyös magassarkú szandált viselt.

A hatóságok kérik mindazokat, akik látták a lányt, vagy információik vannak hollétéről, hívják a 0265-202467-es telefonszámot, vagy a 112-es segélyhívószámot, vagy jelentkezzenek a legközelebbi rendőrőrsön.

 

 

FRISSÍTÉS: Megtalálták a lányt

A Maros megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása értelmében a lányt egy másik megye területén találták meg, és nem volt bűncselekmény áldozata. A vizsgálatok szerint a lány önként hagyta el otthonát egy felnőtt nő kíséretében, akitől segítséget kért családi problémáinak megoldásában. Jelenleg az állami hatóságok gondozásában van – áll még a közleményben.

A rendőrség ugyanakkor köszönetét fejezi ki azon intézményeknek és állampolgároknak, amelyek/akik a keddi felhívás nyomán segítettek a lány felkutatásában.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások