Felhívás!

Elhalasztották a PSD hétvégi kongresszusát a koronavírus miatt

Elhalasztották a PSD hétvégi kongresszusát a koronavírus miatt Románia

Elhalasztották a Szociáldemokrata Párt (PSD) szombatra tervezett kongresszusát. Az alakulat azzal indokolja a döntést, hogy a küldöttek jelentős része a koronavírus terjedésének megelőzésére hozott intézkedések helyi szintű alkalmazásával van elfoglalva.

A PSD csütörtök esti közleményében hangsúlyozzák, az alakulat úgy véli, hogy azoknak a küldötteknek, akiknek szerepük van a koronavírus esetleges terjedése jelentette fenyegetettség elhárításában – megyeitanács-elnökök, polgármesterek, helyi és megyei tanácsosok, a helyi hatóságok más képviselői -, az emberek biztonságával és egészségével kell foglalkozniuk, jelen pillanatban semmiféle más tevékenység nem élvezhet prioritást.

A döntés meghozatalakor szem előtt tartották az egészségügyi szakemberek ajánlásait is, amelyek szerint jelen helyzetben nem tanácsos az ország minden részéről érkező, nagyszámú résztvevővel zajló eseményeket szervezni.

“Ez egy felelős gesztus, amelyet a teljes politikai osztálynak át kellene vennie. Az emberek az elsődlegesek, nem a politikai tevékenységek vagy harcok” – áll még a PSD közleményében.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. február 28., 18:19
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Birom a sulik felkészülését a tv ben! Folyékony szappan, fertőtlenítő szerek,wc papír,stb! Kézdin pár oviban,1-4ben tényleg van mert megvetetik a szülőkkel,5től 12.ig még sok helyen a víz is hiányzik! Szappant, wc papírt soha sem láttak!!!😤