Felhívás!

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték a tavalyi corbui gyilkosság és nemi erőszak elkövetőjét

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték a tavalyi corbui gyilkosság és nemi erőszak elkövetőjét Románia

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte szerdán a konstancai törvényszék azt a 29 éves férfit, aki tavaly nyáron kábítószer hatása alatt behatolt szomszédai házába, megölte a családapát és megerőszakolta az egyik lányt.

A döntés nem jogerős.

Az ítéletben ugyanakkor anyagi és erkölcsi kártérítés fizetésére is kötelezik a vádlottat, összesen több mint 2 millió euró értékben.

Az eset 2021 júliusában történt, egy 15 éves lány jelentette éjszaka a 112-es egységes segélyhívószámon, hogy egy férfi behatolt corbui lakásukba, megerőszakolta 20 éves nővérét, és egy éles tárggyal hasba szúrta apjukat. A tettek elkövetése után az arcát maszkkal eltakaró támadó elmenekült.

Miután elfogták, azt mondta a nyomozóknak, rablási szándékkal tört be szomszédai házába, mert szüksége lett volna 2000 lejre, hogy kábítószert vásároljon, mivel azonban csak 250 lejt talált a lakásban, bosszút akart állni a háromgyerekes családon. Az édesapát a hálószobában szúrta meg, az édesanyát, a fiút és a kisebbik lányt bezárta a fürdőszobába, a nagyobbik lányt pedig megerőszakolta. Később a lakásán több bizonyítékot is találtak a rendőrök, többek között a bozótvágó kést is, amellyel a gyilkosságot elkövette.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.