Hirdetés
Hirdetés

FRISSÍTVE: Eladó a caracali rém autója

FRISSÍTVE: Eladó a caracali rém autója Románia

Gheorghe Dincă két gépkocsiját bocsájtották árverésre az interneten, az egyik közülük az, amelyet a férfi állítólag Alexandra Măceşanu és Luiza Melencu elrablására használt. Luiza családja az aukció visszavonását kéri – írja az Agerpres.

Hirdetés
Hirdetés

A fellebbezést június 17-én vették nyilvántartásba az Olt megyei bíróságon, kedden a vádlott Gheorghe Dincă és Luiza Melencu családjának jelenlétében hoznak döntést.

Luiza Melencu édesanyja a sajtónak elmondta, hogy az az autó, amellyel tinédzser lányát elrabolták – egy szürke Renault Megane – bizonyítási eszköznek számít, amelyben egyéb bizonyítékokat is találhatnak, az eladása pedig az ügy „elmismásolását” jelentené.

A közzétett hirdetmény szerint egy 1033 lej értékű, nem működőképes autó és egy szintén nem működőképes, 5017 lej értékű kisteherautó eladó, mindkettő belseje szét van szerelve, az eladás helyszíne pedig Drăgăneşti-Olt.

Gheorghe Dincát emberkereskedelem, gyerekkereskedelem, nemi erőszak és gyilkosság vádjával, társát, Ştefan Risipiţeanut pedig nemi erőszak vádjával állítják bíróság elé. Dincát azzal vádolják, hogy megölte Luiza Melencut és Alexandra Măceşanut caracali házában.

A két vádlottat jelenleg a craiovai börtönben őrzik.

FRISSÍTÉS: Mégsem bocsájtják licitre az autót

Az Olt megyei bíróság helyt adott a Melencu család fellebbezésének, így az állítólag Luiza Melencu és Alexandra Măceșanu elrablására használt személygépkocsit mégsem adják el.

A bírósági döntés jogerős.

(Digi24)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások