Felhívás!

Egy interneten talált újságírói oklevelet hamisított meg az Ilfov megyei álorvosnő

Egy interneten talált újságírói oklevelet hamisított meg az Ilfov megyei álorvosnő Románia

Egy újságírói egyetemet végzett fiatalember internetre feltöltött oklevelét másolta le és hamisította meg a magát orvosnak kiadó Raluca Daniela Bîrsan – közölte szerdán Teodor Boantă, a Lucian Blaga egyetem szóvivője.

Teodor Boantă tájékoztatása szerint a nagyszebeni újságírói egyetem hallgatója 2008-ban végezte el tanulmányait, és egyetemi oklevelének első és hátoldalát is lefényképezte, a képeket pedig feltöltötte saját blogjára. Így Raluca Daniela Bîrsan csak letöltötte a képeket, majd Photoshoppal módosította azokat. Ezzel a hamisított diplomával jelentkezett önkéntes orvosnak az Ilfov megyei kórháznál, ahol már évek óta dolgozik a nőgyógyászati osztályon anélkül, hogy erre engedélyt kapott volna az orvosi kamarától.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. február 14., 7:18
    ÉRTÉKELÉS: -2

    Akár több ezer is van ilyen! Annyit nem értek, h sikerült felvenni valakit anélkül,h nem mutatott fel közjegyző által hitelesített! Oklevelet! Rengeteg egyetem, avagy diplomagyár pár napos kurzusszerű tevékenység után ha eltelt a 3-4 év oklevelet bocsájt ki de azon nincs a minisztérium szárazpecsétje!!! Ilyen szakember sok van a környékünken is!