Felhívás!

Dragnea: Johannist nem nehéz legyőzni

Dragnea: Johannist nem nehéz legyőzni Románia

Az európai parlamenti választások után dönt majd a Szociáldemokrata Párt (PSD) arról, hogy kit indít jelöltként az év végén esedékes államfőválasztáson – közölte csütörtök este Liviu Dragnea, aki szerint Klaus Johannist “nem nehéz legyőzni”.

Az Antena 3 hírtelevíziónak nyilatkozó szociáldemokrata pártelnök rámutatott, több párttársa is van, aki kellőképpen felkészült és szívesen indulna az elnökválasztáson, ugyanakkor az ő jelölése is felmerült, mindezzel kapcsolatban azonban csak a május 26-i EP-választások után születik végleges döntés. “De mindegy, hogy én mit mondok, Johannis nem tud szabadulni a velem kapcsolatos rögeszmétől, én vagyok a rögeszméje, és bármit megtesz, nyomást gyakorol, fenyeget, a rendelkezésére álló minden struktúrát képes latba vetni, csak hogy én eltűnjek, vagy ne legyek a PSD elnöke, vagy zárjanak börtönbe, vagy egyszerűen csak párologjak el. Azt hiszi, hogy ha én nem leszek, gond nélkül megszerzi a második mandátumot” – fogalmazott Dragnea.

Az általa is több ízben emlegetett lehetőséggel kapcsolatban, miszerint ő induljon Johannis ellenében az elnökválasztáson, a PSD-elnök azt mondta, nem tart attól, hogy megmérkőzzön a jelenlegi államfővel.

“Johannist nem nehéz legyőzni, mert Johannis négy és fél év alatt nem tett semmit, csak rosszat csinált, mindent csak akadályozott. (…) A sok rossz dolgon kívül, amit elkövetett, az állandó hazugságon, gyűlöletre, erőszakra, társadalmi ellentétekre való uszításon kívül mivel vonulhat be a történelembe? Majd ezzel a fölösleges referendummal” – nyomatékosította Dragnea.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.