Felhívás!

Dăncilă feljelenti Pontát, mert azt nyilatkozta, hogy maszkosokkal fogja eltávolítani a kormány éléről

Dăncilă feljelenti Pontát, mert azt nyilatkozta, hogy maszkosokkal fogja eltávolítani a kormány éléről Románia

Büntetőjogi feljelentést tesz Victor Ponta ellen – jelentette ki Mioveni-ben Viorica Dăncilă kormányfő, mivel Ponta olyan kijelentést tett, miszerint “maszkosokkal” fogja eltávolíttatni őt a kormány éléről.

“Nagyon veszélyesnek tűnnek a nyilatkozatai. Amikor Románia miniszterelnökéről azt állítod, hogy a maszkosoknak kellene elvinniük őt, akkor úgy belföldi, mint külföldi viszonylatban súlyos kárt okozol, és ez nagyon veszélyes. Egyes emberek játszanak a szavakkal, játszanak a kijelentésekkel, és közben Románia megítélését rontják. Büntetőjogi feljelentést fogok benyújtani Ponta úr ellen, ugyanakkor felszólítom, hogy állításait támassza alá bizonyítékokkal” – mondta Dăncilă.

Véleménye szerint a kormányfő ellen intézett támadás felér a nemzetbiztonság elleni támadással. “Hogy mondhatsz olyat, hogy Románia miniszterelnöke lefizetett valakit? Ez vesztegetést jelent, talán őurasága a saját gyakorlatából ismeri ezt, de én soha nem teszek és nem tettem ilyet” – jelentette ki a miniszterelnök.

Viorica Dăncilă ezzel arra reagált, hogy Victor Ponta, a PRO Románia párt elnöke szerdán többek közt úgy nyilatkozott: maszkosokkal fogja eltávolíttatni a kormány éléről a miniszterelnököt. “Ő már a második PSD-elnök lenne, akit maszkosok visznek el” – mondta Ponta.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. szeptember 5., 21:32
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Poantã is nagylegény, még nem jött haza a Szerbekhez kiszökött barátja! 1ütt loptak! Ejsze más párt, de ez is Iliescu unokája🙄