Felhívás!

Dăncilă: ezt a filmet már láttuk, a bizalmatlansági indítvány nem fog célba érni

Dăncilă: ezt a filmet már láttuk, a bizalmatlansági indítvány nem fog célba érni Románia

Nem fog célba érni a bizalmatlansági indítvány – jelentette ki hétfő esti sajtónyilatkozatában Viorica Dăncilă miniszterelnök, aki szerint a bizalmatlansági indítványok “vég nélküli filmjét” látjuk, amelyek inkább az ellenzéket bomlasztják szét, mintsem a kormányt.

“Ezzel már megpróbálkoztak, aztán a szavazáskor nevetségessé váltak. Mert nem minden parlamenti képviselő áll felsorakozva az úgynevezett leendő miniszterelnök, Orbán úr háta mögött” – fogalmazott Dăncilă, aki szerint nem mindenki értékeli, hogy a hatalomra készülő ellenzék “masszívan akarja csökkenteni az emberek jövedelmét”, és teljes mértékben híján van a konkrét elképzeléseknek. “Ezért nem ért célba a legutóbbi bizalmatlansági indítvány, és ez se fog célba érni. Legyen tiszta: ez a beadvány nem fog átmenni” – mondta a Szociáldemokrata Párt székházában a kormánypárt elnöke.

Úgy vélekedett: jóhiszemű emberek nem fogják voksukat adni “a semmire”, a bizalmatlanság indítvány kezdeményezői pedig ismét meg fogják élni a kudarc szégyenét, mert nem tanulták meg a felelősség leckéjét.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.