Felhívás!

Cîţu a felelősségvállalást fontolgatja a sérülékeny fogyasztókat védő törvénnyel kapcsolatban

Cîţu a felelősségvállalást fontolgatja a sérülékeny fogyasztókat védő törvénnyel kapcsolatban Románia

Florin Cîţu miniszterelnök úgy nyilatkozott hétfő este, hogy amennyiben a parlament nem fogadja el egy héten belül a sérülékeny fogyasztók védelméről szóló törvényt, a PNL országos politikai bürójától fog engedélyt kérni, hogy felelősséget vállalhasson ezért a törvényért.

“Az elkövetkező időszakban jóvá kell hagynunk a sérülékeny fogyasztók törvényét, és ha a román parlament nem szavazza meg egy héten belül, akkor kérni fogom a PNL országos politikai büróját, hogy a kormány részéről én vállalhassak felelősséget ezért a törvényért” – mondta a kormányfő.

Cîţu hozzátette, olyan jogszabály vár elfogadásra, amely “részben fedezi a román állampolgárok számláit”. “Még mindig járvány van, és nekünk kezelnünk kell ezt a járványt. Hogy távozhatsz egészségügyi miniszterként a járvány közepén?” – tette fel a kérdést a miniszterelnök, az USR PLUS minisztereinek lemondására utalva.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. szeptember 7., 21:36
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Miutan megdragitanak 30 -50- 100 % al villamosenergia es a foldgaz es az elelmiszerek arat JONNEK a NEMZETET megmento intezkedesek.30 ev utan is HULYENEK neztek?