Felhívás!

Ciolacu tárgyalni fog a kormányfővel a vészhelyzet meghosszabbításáról

Ciolacu tárgyalni fog a kormányfővel a vészhelyzet meghosszabbításáról Románia

Egyeztetni készül a Szociáldemokrata Párt (PSD) ügyvivő elnöke, Marcel Ciolacu Ludovic Orban miniszterelnökkel a veszélyhelyzet meghosszabbításáról, hogy találjanak egy olyan “jogi keretet”, amely az emberek védelme mellett a gazdaság védelmét is lehetővé teszi.

“Nincs világos alternatíva, nincs egyértelmű gazdasági programja a kormánynak, itt az idő, hogy válaszoljon mindezekre a kérdésekre” – fogalmazott Ciolacu a Digi 24 televíziónak adott nyilatkozatában, hozzátéve, tárgyalni készül Ludovic Orbannal a veszélyhelyzet meghosszabbításával kapcsolatban, hogy közösen találjanak egy olyan “jogi keretet”, amely az emberek védelme mellett a gazdaság védelmét is garantálja.

A PSD-elnök azt mondta, továbbra is kitart azon elhatározása mellett, hogy nem szavazzák meg a parlamentben a veszélyhelyzet meghosszabbítását. “De hátha találunk egy másik jogi keretet, ez is lehetséges. Jogászaink már dolgoznak ezen. Az biztos, hogy nem fogjuk hagyni jogi vákuumba és káoszba sodródni az országot” – tette hozzá.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.