Felhívás!

Caracali-ügy: a DIICOT nem zárja ki, hogy Luiza Melencu életben van

Caracali-ügy: a DIICOT nem zárja ki, hogy Luiza Melencu életben van Románia

Nem zárható ki, hogy Luiza Melencu, az áprilisban eltűnt 18 éves lány életben van, mert az ő esetében nem ügydöntőek a DNS-vizsgálatok – jelentette be kedden Felix Bănilă, a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) főügyésze.

Luiza Mihaela Melencu, a Dolj megyei Dioşti településből származó 18 éves lány április közepén tűnt el, miután azt mondta családjának, hogy Caracalba megy pénzt kivenni egy bankautomatából.

A lány eltűnését a DIICOT vizsgálta, miután összevonta az ügyet a július 24-én eltűnt Dobrosloveni községből származó 15 éves Alexandra Măceşanu esetével, aki július 25-én a 112-es egységes hívószámon kért segítséget, mert elrabolták, megverték és megerőszakolták.

A tettek elkövetésével Gheorghe Dincát, egy 66 éves caracali férfit gyanúsítanak.

A nyomozás során Gheorghe Dincă beismerte, hogy július 25-én 12 óra körül meggyilkolta a 15 éves Alexandra Măceşanut, amikor rajtakapta, hogy telefonálni próbál, majd a holttestét elhamvasztotta. A második lány, Luiza Melencu ügyében az ügyészek megállapították, hogy vannak arra utaló jelek, hogy a gyanúsított ugyanolyan típusú bűncselekményt követett el.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.