Felhívás!

Börtönben töltötte az éjszakát a társát bántalmazó 14 éves lány

Börtönben töltötte az éjszakát a társát bántalmazó 14 éves lány Románia

Újabb részletek derültek ki a Târgu Jiuban történt, gyermekek közötti erőszakról. Az egyik, 14 éves agresszor cellában töltötte az éjszakát, ma pedig kiszabhatják rá a 30 napos előzetes letartóztatást.

A bűnüldöző szervek kiderítették, hogy a fiatal lány egy hónapja bántalmazott egy másik tinédzsert is, de senki nem tett arról bejelentést. A nyomozók megtalálták azt a fiút is, aki a bántalmazásról a videót készítette, ugyanakkor felfedeztek egy másik felvételt is, amelyen a fiú pisztollyal hadonászik és fenyegeti társait.

Az Antena 3 újságírói megtudták, hogy a Târgu Jiu-i ügyészek rablás miatt is nyomoznak a 14 éves agresszor ellen, mert miután bántalmazta, megverte és sértegette az áldozatot, ellopta az ingét is.

A 14 éves lány az éjszakát a rendőrség őrizetében töltötte, egyedül egy cellában, az őrök felügyelete alatt. Kedden, dél körül kerül az ügyészség elé, majd 30 napos letartóztatásra irányuló javaslattal a bíróság elé.

Ironikus módon a lány álma az volt, hogy magára öltse a rendőri egyenruhát, a Rendőrakadémiára akart jelentkezni.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. szeptember 8., 17:41
  ÉRTÉKELÉS: 10

  Sajnos mar elengedtek, mert nem talaltak veszelyesnek, pedig a multjaban tobb agressziv cselekmenyrol is tudnak, tobbek kozt egy eroszakkal elkovetett rablasrol is. Ugy latszik, hogy Romaniaban a birosag mindeg az ordast (az agresszort ) latja artatlannak, mig a barany (az aldozat ) az mindeg bunos. Lehet, hogy igazuk van. Miert szuletett baranynak !

 • User
  Dátum: 2020. szeptember 8., 21:19
  ÉRTÉKELÉS: 28

  Nagyon helyes! Mi lesz az ilyenekből pár év múlva?A nagy demokrácia és a sok jog megártott nagyon soknak, azt hiszik mindent szabad mert ők kiskorúak.Megérdemelné, hogy börtönbe kerüljön de nem fog.Majd a szülők kapnak egy fülhúzást, ő meg folytathatja a “hősiességet” máshol.Nagyon szomorú!