Felhívás!

Az utcán ütlegelt egy férfit egy rendőr Bukarestben

Az utcán ütlegelt egy férfit egy rendőr Bukarestben Románia

Szerdán tettek közzé egy videót a közösségi médiában, amelyen az látható, hogy egy rendőr egy férfit ütlegel. A fővárosi rendőrség azt nyilatkozta, hogy két olyan embert próbáltak elkapni, akik nem igazolták magukat, és nem volt kijárást engedélyező nyilatkozatuk sem. Az erőszakos rendőr ügyében belső kivizsgálás indul.

A felvételt egy szemtanú készítette az erkélyéről. Jól látszik rajta, ahogyan egy maszkot viselő rendőr erőszakosan ütlegel egy piros pulóveres férfit. Egy adott ponton megjelenik egy másik rendőr is, aki leállítja kollégáját. Ez azonban egy másik ember után kiált, aki tőlük néhány méterre állt, majd menekülni kezd. A rendőr utána szalad, majd a helyszínen megjelenik egy rendőrautó is. A férfit elkapják, majd kérdőre vonják, hogy „mi olyan sürgős éjszaka tíz óra után?”

A rendőrség közleményében azt nyilatkozta, hogy a cselekményre Bukarestben került sor, az erőszakos rendőrt pedig kivizsgálják. A hatóságok szerint az incidensek előzménye az volt, hogy a két férfi megtagadta az igazoltatást és egyiküknek sem volt kijárási nyilatkozata, ezért fejenként 10 ezer lejre büntették őket.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. április 9., 14:28
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Jol tették. Itt is Háromszéken így kellene a rendőrök viselkedjenek. Főleg a sok cigány megfékezésében lenne nagy előny. Bent ülünk 3-ik hete, nehogy ezt a francos nyavaját el kapjuk, kisgyerek szó szerint szedi le az ajtót, mert mehetnéke van, de a cigány a koldulhat, kukázhat s fene tudja még, hogy miket csinálnak, de még egyet nem láttam, hogy ellenőrizték volna a rendőrök!

  • User
   Dátum: 2020. április 9., 19:32
   ÉRTÉKELÉS: 0

   Ha bent ülsz mégis hogy akarod látni, hogy ellenőrzik vagy sem??? Amúgy a saját érdekedben ülsz bent, addig sem találkozol azokkal akik szerinted kijárnak. Vannak fejetlenek és vannak kötelességtudó polgárok minden etnikumnál. Hogy a blokkok közt zsúffolásig üldögélnek a nyugdíjasok az nem zavar senkit???

 • User
  Dátum: 2020. április 9., 15:22
  ÉRTÉKELÉS: 9

  Azok nem ciganyok voltak es nem lopni mentek. Ha volna egy kis logikad, akkor tudhatnad, hogy a tolvaj soha nem megy lopni rikito piros dzsekiben sem sargaban . Aztan majd ha a te pofadat utik igy, akkor is irj egy ilyen kommentet ,melyben dicsoiteni fogod a “hos” milicistakat (mert ezek nem egyebek !). Ugy latszik egyeseknek nagyon hianyzik a diktatura, fokeppen a szekelyeknek. Ezek kozt el a legtobb taho !

 • User
  Dátum: 2020. április 10., 15:59
  ÉRTÉKELÉS: 4

  A jozan esz es a logika az amely nekem azt sugja zsarukam, hogy tolvaj nem megy lopni rikito szinekben, de te ezt mint zsernyak kene tudd, csak az a baj az utobbi idoben, hogy minden tahot folvettek rendornek, igy hat lehetseges, hogy te pontosan azok kozul valo vagy akiknek meg a logikaja sem mukodik. Es te azzal ne torodj, hogy en milyen gondolkodast kepviselek. Inkabb azzal torodj, hogy a valodi es igazi tolvajokat keritsetek kezre es pufoljetek el ily modon mint ahogyan ezt a ket szerencsetlent pufolitek, csak azert mert ki mertek menni setalni este 10 ora utan. A drogkereskedok kozul, az emberkereskedok kozul, a szervkereskedok kozul, a gyilkosok kozul ,az erdotolvajok kozul stb., hanyat pufoltetek igy el mint ezt a ket balf@szt. Pedig ok is ki mernek menni este 10 ora utan, ezt garantalom neked. Ja ugy, nekuk majd lampaztok, hogy mehetnek (azaz lophatnak nyugodtan tovabb, mert reszetekrol minden O.K., mert mar a “sefu” telefonalt, hogy a csuszopenzt megkapta ) mint ahogyan Kezdivasarhelyen szoktatok a fatolvaj faskocsiknak. Es csak hogy tudd, hogy ezek kozul ,akik magukat “profi” tolvajnak nevezik (pedig nem azok, ez csak a romaniai korrupt rendorsegnek koszonheto, hogy ok mindeg megusszak !) egyikuk sem jar piros dzsekibe !

  • User
   Dátum: 2020. április 11., 9:41
   ÉRTÉKELÉS: -2

   1. Attól, hogy veled nem ért valaki egyet, nem biztos, hogy rendőr.
   2. Az, hogy most keményebben lépett fel a rendőrség (ami más esetben sokszor elmarad), az bár a kivételek közé tartozik, mégis a törvényesség betartását szolgálja.
   3. A posztmodern ember nem képes kicsit is komplexebben gondolkodni. Nem úgy tevődik fel a kérdés, hogy az este 10 órai kijárást vagy pedig a fatolvajlást kell szankcionálni, hanem úgy, hogy mindkettőt. Miért? Mert a törvény mindkettőt tiltja. Ezt kellene (!) betartatni. Itt senki nem mondta, hogy a rendőrség munkája példaértékű. Ezt csak te projektálod bele a kommentekbe.

 • User
  Dátum: 2020. április 10., 20:38
  ÉRTÉKELÉS: 5

  Az senkinek nem tunik fol hogy Brasotol -Kezdiig nem latsz rendort,kiveve azokat akik kiserik haza ,,kulfoldi munkasokat,,Ahogy beersz Kezdire barmerre mennel falura,maris igazolnak…kiveve Ojtoz fele.Az atutazokat miert nem nezi meg senki hogy merre megy????

 • User
  Dátum: 2020. április 11., 13:35
  ÉRTÉKELÉS: 4

  En nem “projektalok bele ” a kommentjeimbe semmit a rendorseg ellen ,de nem turhetem el azt, hogy egy ilyen kihagasert agyonverik az embert, mig az olyan gyilkos emberrablokkal mint a caracali Gheorghe Dinca kesztyus kezzel bannak. Na azt es a hozza hasonlokat kellett volna igy elpufolni es akkor en is helyeselnem a rendorseg munkajat !

 • User
  Dátum: 2020. április 11., 22:27
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Ma fenyes nappal Dumesti-en, ismet foldhoz vertek egy jarokalot a roman milicistak.( A romania tv portaljan “Abuzurile politistilor in timpul starii de urgenta…” cimen nezheto meg. A Facebook-ra is fol van toltve a filmecske !) Ez alkalommal cigany volt az illeto. De az erdekes az egeszben az, hogy ez is piros dzsekibe volt. Szerintem ezek a rendorok nem koronavirussal, hanem marhakergekorral vannak megfertozodve. Az okor meg a bika is a piros szinnek rohan neki mindeg. Tanulsag: Piros dzsekibe ne menjetek ki az utcara !