Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Az AUR felkérte az Európai Ügyészséget az EB oltóanyag-beszerzéseinek kivizsgálására

Az AUR felkérte az Európai Ügyészséget az EB oltóanyag-beszerzéseinek kivizsgálására Románia

A Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) felkérte az Európai Ügyészséget, elsősorban Laura Codruţa Kovesi főügyészt, az Európai Bizottság (EB) koronavírus elleni oltóanyag-beszerzéseinek kivizsgálására.

Hirdetés
Hirdetés

Keddi közleményében a párt emlékeztet arra, hogy az EB több milliárd eurót költött az uniós adófizetők polgárok pénzéből a vakcinákra, ezért a titkosított beszerzési szerződések és Ursula van der Leyen bizottsági elnök családjának gyógyszeripari kapcsolatai közérdeklődésre tartanak számot.

“Az európai intézményeknek példát kell mutatniuk a közpénzek elköltésének átláthatóságából. Arra kérem Kövesi főügyészt, hogy személyesen vegyen részt a vizsgálatok lefolytatásában” – idézi a közlemény George Simion, az AUR társelnökét.

Az AUR a sajtóban megjelentekre hivatkozva az állítja, hogy az Európai Bizottság elnöke, Ursula van der Leyen családja közvetlen kapcsolatban áll egy koronavírus elleni oltóanyagot gyártó gyógyszeripari vállalattal, és a főbiztos még mindig nem számolt be a vakcina beszerzésének feltételeiről.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. november 23., 20:24
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Azt hiszem,hogy az egészségügyi biztos az a görög nő Stella Kirikiridiscos(😂) is benne van könyökig az ügyben…no de ezek szent tehenek băi Georgică …nem tudtad?Ha sokat ugrálsz elüt majd egy őszi légy.