Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajándék „félórával” csábítanak oltásra egy bécsi bordélyházban

Ajándék „félórával” csábítanak oltásra egy bécsi bordélyházban Románia

Ingyen tölthetnek el fél órát egy szexszaunában azok a kliensek, akik előtte beoltatják magukat – hirdeti a bécsi Fun Palast legújabb akcióját. Az oltakozó betérők a bordélyház tetszésük szerint kiválasztott női alkalmazottjával tölthetnek el 30 percet, ha a helyszínen üzemelő oltóponton előtte megkapják a koronavírus elleni vakcinát – írja a Daily Mail nyomán a HVG.

Hirdetés
Hirdetés

Az üzlet tulajdonosai szerint a járványhelyzet és az alacsony oltottság miatt erősen megcsappant a forgalmuk, ezért indították el november elsejével az akciót. „A vírus miatt 50 százalékkal esett vissza a forgalmunk, reméljük, hogy az oltásért adott vócserrel sikerül majd ezt ellensúlyozni” – fogalmaztak a Fun Palast működtetői egy közleményben.

Ausztriában jelenleg 65 százalék környékén áll az átoltottság szintje. Oltási igazolvány vagy gyógyultságot igazoló papír nélkül pedig nem látogathatóak az éttermek, a szállodák, a fodrászatok és a tömegrendezvények sem. Az elmúlt napokban a fertőzésszám 100 ezer lakosonként 635 új esetre nőtt, ezért vezettek be újabb szigorításokat.

Az oltakozásra a bordélyházban délután 4-től este 10-ig van lehetőség, és az oltópont 14 éves kortól már látogatható, de csak felnőtt kísérettel. A tulajdonosok nőket is bátorítanak az oltópont látogatására.

Az osztrák hatóságok a következő hetekben széles körű ellenőrzéseket tartanak majd a szigorítások által érintett szektorok üzleteiben. A szabálysértést elkövető vásárlót 500, az üzletet akár 30 ezer euróra is megbüntethetik.

(HVG)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük