Felhívás!

A Pro Románia vezetősége szerint Mihai Tudosénak vissza kéne adnia EP-képviselői mandátumát

A Pro Románia vezetősége szerint Mihai Tudosénak vissza kéne adnia EP-képviselői mandátumát Románia

Az európai parlamenti képviselői mandátumról való lemondásra szólította fel a Pro Románia párt Mihai Tudosét, aki ennek az alakulatnak a színeiben jutott az európai törvényhozó testületbe.

A Pro Románia kedden közleményt juttatott el az Agerpres hírügynökséghez, amelyben azt írja: felszólítja Mihai Tudosét, hogy többé ne használja fel önös érdekre a párt szavazatait. “A Pro Románia úgy véli, hogy Mihai Tudose már akkor elhagyta a pártot, amikor az Orban-kormány hatalomra kerülése érdekében tárgyalt a szavazatokról. Mivel immár a PNL támogatója, elvárjuk, hogy minimális becsületről és jóérzésről téve bizonyságot, adja vissza európai parlamenti képviselői mandátumát a pártnak” – olvasható a közleményben.

A dokumentum szerint az EP-képviselői megbízatást voltaképpen a Pro Románia elnöke, Victor Ponta, a párttagok és a formáció szimpatizánsai szerezték meg.

Mihai Tudose EP-képviselő korábban úgy nyilatkozott, hogy a Pro Románia esélyét abban látja, ha Victor Ponta távozna a párt éléről, mert elvesztette hitelességét.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.