Felhívás!

A CNAIR 1131 munkagéppel szállt ki az ország útjaira, 7182 tonna csúszásgátló anyagot szórt ki

A CNAIR 1131 munkagéppel szállt ki az ország útjaira, 7182 tonna csúszásgátló anyagot szórt ki Románia

1131 munkagéppel szálltak ki országszerte a közúti infrastruktúrát kezelő országos vállalat (CNAIR) alkalmazottai, és 7182 tonnányi csúszásgátló anyagot szórtak ki a közutakra vasárnap délután 5 és hétfő reggel 5 óra 30 perc között.

A CNAIR hétfőn kiadott közleménye szerint a vállalat bukaresti, craiovai, temesvári, kolozsvári, brassói, iaşi-i és konstancai regionális igazgatóságainak alkalmazottai összesen 7182 tonna csúszásgátló anyagot szórtak ki az utakra és sztrádákra.

A vállalat felkéri a sofőröket, hogy elővigyázatosan vezessenek, tartsák be a különböző útszakaszokra vonatkozó korlátozásokat, ne lépjék át a sebességkorlátot, csak téli időszakra felszerelt járművekkel induljanak útra és indulás előtt tájékozódjanak az útviszonyokról.

Érdeklődni lehet az útviszonyokról a vállalat diszpécser szolgálatának 021 264 33 33-as és 021 9360-ás telefonszámán, valamint a www.cnadnr.ro honlapján és a https://www.facebook.com/cnadnr/ közösségi oldalon is.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap elsőfokú, sűrű havazásra vonatkozó, hétfő délutánig érvényes riasztást adott ki az ország 20 megyéjére és a fővárosra.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.