Felhívás!

2020 a valamennyi román állampolgár jogaiért folytatott harc éve lesz

2020 a valamennyi román állampolgár jogaiért folytatott harc éve lesz Románia

A 2020-as esztendő a román állampolgárok jogaiért vívott harc éve lesz – hangsúlyozza újévi üzenetében Marcel Ciolacu képviselőházi elnök.

“Ebben az évben a szociáldemokrácia ellen intézett legnagyobb támadásokat kellett kivédenünk. Egyesek el szerettek volna tüntetni bennünket, és ennek érdekében állandó háborút szítottak a társadalmon belül. De nem jött ki nekik a lépés. A Szociáldemokrata Párt minden eddiginél erősebben és elszántabban fog visszatérni 2020-ban, hogy harcoljon mindazokért, akiket magukra hagyott a jobboldali kormány, amelyet csak az érdekel, hogy a gazdagokat még gazdagabbakká tegye” – fogalmaz Facebook-bejegyzésében a PSD ügyvivő elnöke.

Ciolacu rámutat, “2020 a valamennyi román állampolgár jogaiért folytatott harc éve lesz”, hiszen – teszi hozzá – mindent meg kell tenni “a jelenlegi kormány visszaéléseinek, törvénytelenségeinek megakadályozása, az inkompetencia és az amatörizmus leállítása” érdekében. “Jobb, boldogabb új évet kívánok, egészségben, jólétben” – zárja üzenetét a képviselőházi elnök.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.