Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

2020 a valamennyi román állampolgár jogaiért folytatott harc éve lesz

2020 a valamennyi román állampolgár jogaiért folytatott harc éve lesz Románia

A 2020-as esztendő a román állampolgárok jogaiért vívott harc éve lesz – hangsúlyozza újévi üzenetében Marcel Ciolacu képviselőházi elnök.

Hirdetés
Hirdetés

„Ebben az évben a szociáldemokrácia ellen intézett legnagyobb támadásokat kellett kivédenünk. Egyesek el szerettek volna tüntetni bennünket, és ennek érdekében állandó háborút szítottak a társadalmon belül. De nem jött ki nekik a lépés. A Szociáldemokrata Párt minden eddiginél erősebben és elszántabban fog visszatérni 2020-ban, hogy harcoljon mindazokért, akiket magukra hagyott a jobboldali kormány, amelyet csak az érdekel, hogy a gazdagokat még gazdagabbakká tegye” – fogalmaz Facebook-bejegyzésében a PSD ügyvivő elnöke.

Ciolacu rámutat, „2020 a valamennyi román állampolgár jogaiért folytatott harc éve lesz”, hiszen – teszi hozzá – mindent meg kell tenni „a jelenlegi kormány visszaéléseinek, törvénytelenségeinek megakadályozása, az inkompetencia és az amatörizmus leállítása” érdekében. „Jobb, boldogabb új évet kívánok, egészségben, jólétben” – zárja üzenetét a képviselőházi elnök.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük