Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

120-szal vontatta az autó után kötött szánkót egy Beszterce-Naszód megyei férfi

120-szal vontatta az autó után kötött szánkót egy Beszterce-Naszód megyei férfi Románia

1305 lejre büntettek egy 24 éves Beszterce-Naszód megyei férfit, miután az általa vezetett autóval egy megyei úton egy szánkót vontatott, amelyen több ember ült – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Hirdetés
Hirdetés

A rendőrök azt követően azonosították a fiatalembert, hogy az esetet lefilmezték és közzétették egy közösségi oldalon – írja az Agerpres.

„A közösségi hálón megjelent felvételek alapján elvégzett ellenőrzéseket követően a rendőrök megállapították, hogy január 22-én este egy 24 éves szamoskócsi férfi a 172-es megyei úton személygépkocsival közlekedve a közlekedési szabályokat megszegve vontatott egy szánkót, amelyen több személy ült. Bevitték a rendőrkapitányságra, ahol beismerte tettét, és 1.305 lejes pénzbírsággal sújtották” – tájékoztatott a rendőrség.

A közösségi oldalon közzétett felvételk szerint az autó vezetője 120-140 kilométer/órás sebességre gyorsított, miközben több embert vontatott egy szánon.

 

A rendőrök folytatják a nyomozást további jogi lépések megtétele érdekében.

(Digi24)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. január 27., 9:08
    ÉRTÉKELÉS: 7

    Azok sem normálisak akik felültek a szánkóra.Kocsi után életveszélyes és ezzel előre kell számolni nem a végén.Jó,hogy nem lett baleset belőle.