Felhívás!

Szülinapi újság – a tökéletes meglepetés

Szülinapi újság – a tökéletes meglepetés Reklám

Itt az idő, hogy megismerje mindenki a szülinapi újságot és azt, hogy miért is praktikus ajándék egy bizonyos kor felett. Nem véletlen, hogy 30 éves kor alatt nem igazán ajánljuk az ajándékozását, csak akkor, ha az ünnepelt tudja értékelni az ehhez hasonló dolgokat.

Mikor megkérdezik, hogy mit ajánlanék egy szülőnek, nagyszülőnek, barátnak, rokonnak, vagy akár egy főnöknek, mindig eszembe jut, és elsőként ajánlom a szülinapi újság készíttetését. Hogy miért? Mert személyes, és biztosan sikert arat. Lássuk is, hogy miért.

Személyes ajándék

Kevés személyre szabott ajándékot tudnék elképzelni egy szülinapi újságnál, hiszen minden darab egyszeri és megismételhetetlen. Hogyan is kell ezt elképzelni? Az elkészítéséhez szükség van az ünnepelt születési adataira, lehetőség szerint órával és perccel, na meg persze ha tudjuk, akkor a születéskori súlyára és hosszára. Még személyre szólóbb lesz az ajándék, ha egy csecsemőkori képet is csatolunk hozzá, de ez nem létszükséglet. Ha nem tudunk szerezni ilyen fotót, akkor egy aranyos grafikát választhatunk az újság vezető cikke mellé. Mivel ez az újság attól lesz szülinapi, hogy az ünnepelt születésének a napján megjelent újságokból készül, de ez még mind nem elég, hiszen címlapon szenzációként hozza le az ünnepelt megszületésének a hírét. Egy igazán vagány ajándék és egyben örök emlék. 

Mivel a szülinapi újság az aznap megjelent és fenmaradt újságok híreiből áll össze, így előfordulhat az is, hogy bizonyos napokon minimális volt a kiadott lapok száma, vagy éppen kevés maradt fent, teszem azt háború miatt. Ebben az esetben általában a környező napok lapjaiból kerülnek bele a hírek, vagy akár írhatunk bele magunk is cikket az ünnepeltről. Sőt akár egy személyre szabott horoszkópot is összerittyenthetünk neki. Vagy ha szereti a rejtvényeket, akár egy sajátot is kaphat. Ebben az esetben nincs más dolgunk, mint megadni a megfejtést, és már készítik is a Szülinapi Újság munkatársai

Néhány információ a megvalósításról

Ez az újság akár 1 nap alatt elkészül, vagy ha úgy hozza a szükség, akkor felár ellenében már néhány órán belül átvehető Budapesten. Sárgított A/3-as lapon készül, amit dupla oldalasan nyomtatnak, amiknek a gerincét ragasztják, hogy könnyen lapozható legyen. Formátumát tekintve kérhető bőrkötésben, kávéházi lapozóval, de akár merített hengerben is. 

Sajnos akadnak olyan dolgok, amiket nem lehet megváltoztatni, így opcionális, hogy azok a cikkek, amik esztétikai hibásak, bekerüljenek-e az újságba vagy sem. Ez többségében ázásból, szakadásból, túl szoros kötésből eredő hibák, amiket nem lehet orvosolni. 

Ahogy látható, nem egy nagy ördöngösség, azaz könnyedén megrendelhető egy szülinapi újság.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.